Dorpsnieuws

foto antoine walraven.400x250Beste inwoner van het mooie Bernheze,
Inmiddels ben ik een paar weken aan de slag in Bernheze. Het valt me op dat in alle dorpen veel te doen en te zien is, er is een actieve gemeenschap. Dat is mooi om te ervaren. De afgelopen weken hebben enkele inwoners mij opgezocht met vragen, zorgen of goede ideeën.

Soms hoor ik dat het best een grote stap is om een afspraak op het gemeentehuis te maken. Dat vind ik jammer want deze informele gesprekken zijn voor mij als burgemeester juist heel waardevol. In een tijd waarin gemeenschap en gemeente steeds intensiever moeten gaan samenwerken, hebben we elkaar hard nodig. Én ik ben erg nieuwsgierig naar de inwoners van de gemeente Bernheze.

We moeten elkaar goed blijven informeren om samen verder te komen. Juist die korte lijntjes zijn de kracht van onze gemeente. Daarom wil ik de rollen omdraaien. Ik kom naar u toe. Heeft u een vraag, een goed idee of wilt u juist uw zorgen met mij delen? Klein of groot. Laat mij dit dan weten.

Ik kom bij u op bezoek en neem wat lekkers mee. Desgewenst kunnen anderen ook aansluiten. En als ik dan toch bij u op bezoek ben, dan zou ik het heel leuk vinden om samen met u een rondje door het dorp te maken. Een andere activiteit of gewoon gezellig aan de keukentafel is natuurlijk ook een optie. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

Waarnemend burgemeester Antoine Walraven

Bron: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..