Actief Burgerschap HD

Muurtje maken van betonSinds kort hangen aan de hekken van de bouwplaats verschillende grote doeken met afbeeldingen van nieuwbouwplan Ter Weer. Je krijgt daardoor een indruk van de toekomstige gevel.

Klik hier voor foto's.

Door het hek kijkend, zie je lage muurtjes van beton. Het zijn uiteraard geen muurtjes, maar de fundering. Mijn inschatting, maar die is verre van deskundig, is dat de fundering net voor de bouwvak gereed gekomen is.

In D’n Hadeejer van juli 2015 wil Linda Aerts in de rubriek ‘Dorpspraat’ graag weten wat de plannen zijn voor bijvoorbeeld de nieuwe Coop.

Wel Linda door deze serie verhalen word je op je wenken bediend, want we blijven niet alleen de bouw volgen, maar we zoeken ook uit hoe het gebouw er uit komt te zien en wat de invulling ervan gaat worden.

Het is echter niet nodig een verhaal te wijden aan de appartementen. Want, wil je snel meer weten over de luxe huurappartementen van nieuwbouwplan Ter Weer? Ga dan naar www.terweerhd.nl.

Die website van 2TEAM investments geeft een heel goed inzicht in de opzet van de woningen op de eerste etage. 2TEAM investment heeft met zorg een duidelijke website opgezet, die bestemd is voor geïnteresseerde huurders. Heb je interesse in een van de appartementen, dan kun je je op de website inschrijven.

Foto’s: Wim van der Lubbe   

Tekst: Fred Lennings

Plaats reactie