Actief Burgerschap HD

Foto en tekst Jose vd HeijdenVoortgang Coöperatie

Intussen hebben Harrie Geboers, Yolanda Verstegen en Annie van der Ven niet stil gezeten.   Nadat ze in het najaar, tijdens de drie bijeenkomsten in HDL de behoeften van de inwoners wat betreft zorg en welzijn hebben geïnventariseerd, zijn ze verder gegaan met het werkplan.

Met regelmaat overlegden ze met Actief Burgerschap en de Kerncommissie Loosbroek. Ook werd er druk met de klankbordgroep gespard en activiteiten ondernomen zoals de drie bijeenkomsten in de drie kernen. Bovendien was er een extra bijeenkomst met de jeugd, om zodoende ook vanuit die doelgroep reactie en tips te krijgen voor het vervolg. Tussen al deze bedrijvigheden en gesprekken door werd het werkplan steeds aangepast en verfijnd. Het plan ligt nu bij de notaris, om officieel gemaakt te worden.

Hoe verder

Op de nieuwjaarsreceptie heeft Annie hun plannen ook nog toegelicht. Tijdens die bijeenkomst boden zich meteen mensen aan om op allerlei manieren mee te denken. Bijvoorbeeld over technische aanpassingen in de woning om op deze manier zorg op afstand te leveren (domotica). De afspraken hierover worden binnen kort gemaakt.

Over de website en andere ontwikkelingen hebben we de volgende keer meer informatie.

Omdat de toekomst steeds meer vraagt om “SAMEN TE ZORGEN” en de Coöperatie jong en oud in onze dorpsgemeenschap aangaat, zouden Annie, Harrie en Yolanda iedereen willen vragen om mee te denken over een naam en een mooi sprekend logo voor onze coöperatie.

Dus bij deze de vraag aan iedereen:

Wil iedereen eens nadenken over een pakkende naam en een mooi sprekend logo voor de coöperatie van HDL?

Mocht je een naam of een logo bedacht hebben neem dan contact op met:

Harrie Geboers 06-83173398

Annie van der Ven 06-10325361

Yolanda Verstegen 06-41069989

Zij zijn ook te bereiken via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie