Evenementen

151030-ivdo-proms6VOORKANTIn één woord geweldig! In sporthal de Zaert, omgebouwd tot concertzaal was gisteravond de première van Viking Proms Dinther 2015.

Harmonieorkest St Servaes, vormde samen met een gelegenheidscombo van muzikanten de basis voor deze avond, onder leiding van Eric Swiggers. Op de achtergrond het 80-koppig koor Enjoy uit Vorstenbosch.

Artiesten uit ons eigen kleine dorpje (Voor foto's klik hier)

Gegorge Blanken, Marga van den Broek, René Habraken,Ton van de Veerdonk, Nadja van Driel en Jennifer Heesakkers, de plaatselijke artiesten zongen de sterren van de hemel, ondersteund door Enjoy.Zoals bijvoorbeeld het mooie Adiemus van Karl Jenkins, je kreeg er kippenvel van.En Marga met O Mio Babbino Caro,zo mooi. Ook Eartsong van Michael Jackson gezongen door Nadja met op de achtergrond videobeelden van haar zelf was indrukwekkend.

En de Souplesse Dancers uit Erp zorgden voor een wervelende show.
Een avond met verschillende muziekstijlen, van rock tot klassiek, meezingers en bijvoorbeeld de ballade ‘’Avond’’ van Boudewijn de Groot, door René gezongen. En Jennifer die voor de eerste keer meedeed met o.a. het stevige rocknummer Nobody’s Wife was haar op het lijf geschreven. George met Radar Love en Iedereen is van de wereld van Thé Lau, Ton met Angel of Harlem, maar ook de klassieker O Sole mio, ze maakten er met z’n allen een mooie avond van en het publiek genoot.

Heleen van de Veerdonk praatte de avond op haar eigen professionele humoristische manier aan elkaar, zoals we dat van haar kennen.
Met z’n allen zongen we nog even Zing, Vecht, Huil Bid. Lach, Werk en Bewonder….,

Ook licht en geluid, het klopte allemaal.

Regie: Ellen Dorlandt

Licht: Remote Rental


Voorzitter Lambert van de Ven kan terecht trots zijn!
Iedereen kon nagenieten op de afterparty met de coverband Tilt.

Vandaag is er nog een Promconcert maar deze avond is al uitverkocht.
De afterparty wordt verzorgd door de zeskoppige formatie Noah.

Morgen is er weer een muzikale ontmoeting onder de titel Jong ontmoet Oud van 11.00u tot 17.00u. Orkesten uit Dinther en haar regio op het podium van de Zaert.
De toegang is gratis.

Tekst: Wilma van Zoggel
Foto's: Irene van den Oord

Opening:  https://www.facebook.com/Hadeejernieuws/videos/vb.759446924172650/845254605591881/?type=2&theater