Evenementen

05112015Mozaiek1Wat een feest was het vrijdag 4 december bij basisschool het Mozaïek in Heeswijk. Sinterklaas kwam de school een bezoekje brengen. In de brandweerwagen kwam hij op het schoolplein aan, want er liepen twee pieten op het dak, die er niet meer vanaf durfden.

Waarom zaten die pieten dan toch op het dak? Ze vertelden dat ze de schoorsteen zochten, want zij hadden geen hunebedsteen bij zich. Gelukkig konden ze daarna snel naar beneden geholpen worden.

05122015MozaiekDe hunebed steen die deze week door de kinderen gevonden was, hebben ze voor de deur gelegd en is gelukkig wel opgehaald door een andere piet. Hierdoor konden de pieten weer bij hun kadootjes en hebben zij een prachtige schatkamer op het Mozaïek gemaakt. Alle kinderen van de groepen 1 t/m 5 mochten hier hun kadootje uit gaan zoeken. Wat zijn ze weer verwend. Intussen hebben de kinderen van de groepen 6 t/m 8 met een surprise het sinterklaasfeest gevierd, maar daar kwam Sinterklaas natuurlijk nog wel even langs met zijn pieten.