Evenementen

ontbijtshow werelwinkelU heeft vast wel eens gehoord dat ontbijten belangrijk is. Ontbijten maakt u ’s morgens écht wakker en het zet uw spijsvertering aan het werk. Daarnaast levert een goed ontbijt u energie en dat is wat u nodig hebt met carnaval! Loop daarom deze maand nog eens binnen bij de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther.

Daar maakt u bij iedere aankoop kans op 2 toegangskaarten voor de ontbijtshow op zondag 7 februari van 10.00 tot 12.00 uur in de Snevelbokkenstal ( de Zaert)

Stichting Carnaval HDL organiseert al jaren op carnavalszondag een ontbijtshow. Tijdens deze show kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Niet zomaar een ontbijt maar een ontbijt met eerlijke producten. De organisatie van de ontbijtshow kiest bewust voor Fairtrade. Zo wordt er Fairtrade koffie, thee en jus d’orange geserveerd en kunt u uw broodje voorzien van Fairtrade jam of hagelslag. Deze producten maken onderdeel uit van het food-assortiment van de Wereldwinkel.
De Wereldwinkel wil u deze maand kennis laten maken met Fairtrade thee. U ontvangt maar liefst een korting van 15% op de thee van Fairtrade Original. Zo koopt u al een doosje Engelse theemelange voor nog geen euro! Daarnaast maakt u dan ook nog eens kans op de 2 gratis toegangskaarten voor de ontbijtshow.