Evenementen

160214-phe-Kasteel vkWat is er nu mooier dan om op Valentijnsdag een romantisch plaatje te laten schieten of een selfie te maken en deze te delen? Speciaal voor deze dag had Kasteel Heeswijk een plaats ingericht om samen met jouw Prins of Prinses op het Witte Paard het plaatje van je dromen te kunnen maken met het kasteel op de achtergrond. Helaas werkte het weer niet mee. Meer foto's

Concert
Saxofoonensemble Phoenix en de Phoenix Cultuur Recorder Players speelden barokmuziek en werk van Genzmer, White en Bach in de Wapenzaal. Sopraan Marja Appunn zong een Valentijnsliefdeslied.

Vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst
Bovendien was er een kennismakingsbijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden om als vrijwilliger bij Kasteel Heeswijk te kunnen werken. Omdat er bij de organisatie van zo'n schitterend Brabants Topmonument altijd veel om handen is, kunnen vrijwilligers zich voor verschillende werkzaamheden inzetten. Functies waarvoor het kasteel vrijwilligers vraagt zijn: gastvrouw / gastheer, kaartverkoop / museumwinkel, terrein / gebouwonderhoud, collectiebeheer en promotie. De belangstelling voor vrijwilligerswerk was boven verwachting.

Tekst en foto’s: Piet van Helvoort