Evenementen

Adri VerhoevenNa de succesvolle promsconcerten in oktober 2015 en het sfeervolle nieuwjaarsconcert in januari 2016, organiseert Harmonie Sint Servaes op zondag 3 april 2016 een ‘Friends for life’ vriendenconcert. Met dit vriendenconcert wil Harmonie Sint Servaes haar waardering uitdrukken voor de belangrijke bijdrage die de vrienden en sponsoren leveren voor de vereniging.

Met hun bijdrage ondersteunen zij het in stand houden van de harmonie en het bevorderen van haar functioneren.

slagwerkgroep nieuwjaarsconcert_grootHet ‘Friends for life’ vriendenconcert belooft een gezellig concert met een divers programma te worden. Tijdens dit concert spelen afwisselend het harmonieorkest onder leiding van Arian Deckers en de slagwerkgroep onder leiding van Tonn van de Veerdonk een verrassingsprogramma. Laat u verrassen door het muzikale aanbod van Harmonie Sint Servaes.

Harmonie Sint Servaes heeft tijdens het nieuwjaarsconcert afscheid moeten nemen van Eric Swiggers als dirigent van het harmonieorkest. De vereniging is enorm blij dat zij kunnen melden dat zij een waardige opvolger hebben gevonden, namelijk Adri Verhoeven uit Boxtel. Tijdens het ‘Friends for life’ vriendenconcert zal Adri nader voorgesteld worden en is er gelegenheid om kennis met hem te maken. De harmonie kijkt vol vertrouwen uit naar een prettige en muzikale samenwerking.

U bent van harte uitgenodigd het ‘Friends for life’ vriendenconcert bij te wonen, kennis te maken met het harmonieorkest en de slagwerkgroep en te genieten van het afwisselende repertoire. Naast alle vrienden en sponsoren hoopt Harmonie Sint Servaes natuurlijk ook vele andere belangstellenden te mogen begroeten. Iedereen is vanaf 10:30 uur welkom in De Muziekfabriek, het verenigingsgebouw van Harmonie Sint Servaes aan de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Het concert begint om 11:00 uur. De toegang is gratis. De vrijwilligers van Harmonie Sint Servaes zorgen voor een kopje koffie/thee en zelfgemaakt gebak, zodat u zich heerlijk kunt vermaken en kunt genieten van prachtige muziek.

Wilt u meer weten over Harmonie Sint Servaes en/of wilt u vriend of sponsor worden, bezoek dan onze website www.st-servaes.nl  of neem contact op met de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..