Evenementen

KersouweOp 21 mei opent BLØF de poorten van de Kersouwe, het bijzondere natuurtheater in de bossen van Heeswijk. De voorverkoop voor de voorstellingen deze zomer in Natuurtheater de Kersouwe start op 16 april a.s. Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint te Heeswijk en bij Uitpunt Veghel. De voorverkoop van Racoon start op 30 april.

Breed en uniek programma

Blof Neon_Crop_Def_4000Dit zomerseizoen zal iedere theater- en muziekliefhebber in de Kersouwe een of meerdere voorstellingen of concerten naar zijn keuze vinden. Het programma 2016 is breed, speciaal, gevarieerd en uniek met concerten van Nielson, Novastar, Stef Bos, JW Roy en Leon Verdonschot, Paul de Munnik, Eric Vloeimans (met big band!), Robin Borneman en BZB, Pater Moeskroen en Joris Linsen tijdens het Lieverlee festival. De Kersouwe maakt het muziekprogramma compleet met een tribute aan Joe Cocker en Bruce Springsteen, het dance event: Roots Festival en concerten van De Dijk en Racoon.

Cabaret
Er komen weer bekende cabaretiers naar de Kersouwe deze zomer zoals Youp en NUHR, beide weinig op andere podia te zien op het moment.
Dolf Jansen en het muzikale komische duo Yentl en de Boer brengen zelfs een programma dat uniek is voor die voorstelling in de openlucht van de Kersouwe!

Theatervoorstellingen
Theatergroep de Kersouwe speelt deze zomer Max Havelaar, het unieke en schitterende verhaal van Multatuli. Het boek dat je niet wilde lezen, maar het stuk dat je moet zien.
Illyria, eerder altijd te zien in de tuin van Kasteel Heeswijk speelt op haar unieke Engelse wijze een bekend Shakespeare stuk.

En ook aan de jongste theaterliefhebbers is volop gedacht met onder andere de geweldige jeugdvoorstelling Reus van een neus van Jeugdtheatergroep de Kersouwe en jeugdvoorstellingen als Sneeuwwitje, de Bende van 4,Theatergroep deKoekepeer en een bijzondere musical op de woensdagmiddag in de zomervakantie