Evenementen

LaverhofTer ere van de opening van de Dierenweide bij Kastanjedreef, de Belevingstuin bij Bellefleur en de heropening van de ontmoetingsruimte van Sterappel, werd op 17 mei jl. een gezellige feestmiddag georganiseerd voor bewoners, familie en personeel van Cunera | De Bongerd in Heeswijk.

Na een welkomstwoord door de teammanagers, vond de officiële opening plaats door bewoners van Cunera/De Bongerd. De heer Van Kaathoven en de heer Sluyter hadden de eer het lint door te knippen voor de opening van de Dierenweide. De heer Van Doorn plantte een appelboom ter gelegenheid van de opening van de Belevingstuin. Deze bewoners zijn nauw betrokken bij de zorg voor de Dierenweide en het onderhoud van de Belevingstuin. De appelboom werd geschonken door Van den Berk, boomkwekerijen.

De aanwezigen konden bij de Dierenweide de dieren bezichtigen en knuffelen en er waren aardbeien met slagroom en accordeonmuziek. Bij de Belevingstuin werden aardappels gepoot en planten verpot. De speeltuin in de Belevingstuin werd in gebruik genomen door de kinderen van basisschool De Bolderik en Klein Drakenstein. In de ontmoetingsruimte van Sterappel, die geheel gemoderniseerd is, werden bewoners getrakteerd op een heerlijk visje, geserveerd vanuit een ouderwetse viskar.

Antoinette van Melis, teammanager zorg: “We willen met deze initiatieven de bewoners en hun familie uitnodigen om gebruik te maken van de vele verschillende faciliteiten die

Cunera | De Bongerd biedt, waaronder de Belevingstuin bij Bellefleur die voorzien is van een moestuin en speeltuin voor kinderen en de Dierenweide op Kastanjedreef. Maar ook het Buurthuis op Lindelaan en de mogelijkheden die onze ontmoetingsruimtes bieden.

Bent u zelf ook nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken. U bent van harte welkom! 

bellefleur3bellefleur6kastanjedreefbellefleur1bellefleur2