Evenementen

Dolf JansenNa 27 jaar non-stop touren komt Dolf Jansen eindelijk naar Openluchttheater de Kersouwe, en wel op vrijdagavond 3 juni. Een nu al historische avond uitroepteken.
Dolf komt aan het einde van meer dan 9 maanden #hardverwarmend, letterlijk van Delfzijl tot Terneuzen en Den Helder tot Maastricht, in De Kersouwe zijn seizoen feestelijk afsluiten, en meteen een nieuw begin maken.

Unieke voorstelling
De voorstelling zal eenmalig gemaakt en gespeeld worden, met delen uit #hardverwarmend, splinternieuw materiaal, improvisatie en poezie en speciaal voor die avond een stapel liedjes van mr A Balladeer, Marinus de Goederen. Marinus zal liedjes spelen van A wolf at the door, de nieuwe A Balladeer-plaat, Swim with Sam, andere hits en een paar liedjes samen met Dolf.....uniek is nog zachtuitgedrukt!

Er zijn nog kaarten
Kom genieten van spraakwaterval Dolf Jansen in ‘Hardverwarmend’ op vrijdag 3 juni om 21.00 uur in natuurtheater de Kersouwe. Entree € 26,50 p.p. Nieuwsgierig naar het hele programma? Op www.kersouwe.nl is meer informatie over alle voorstellingen van deze zomer te vinden.