Evenementen

Solexrace FestivalWe hebben dit jaar vanaf het begin geroepen dat we ons 10-jarig jubileum op 26, 27 en 28 augustus groots gaan vieren. Zoals het er nu naar uitziet wordt dit jaar ook een record jaar. Record aantal solexteams, record aantal brascrossdeelnemers en record aantal bezoekers. Dus feest, feest, feest en dat gaat zeker goed komen met

de WC Experience, Memphis Maniacs, Mental Theo, Snollebollekes, Pap en Pudding, the Dirty Daddies, Mr Polska en al die andere!

Het feestschema wordt volgende week bekend gemaakt. Nog niet gezien wie er allemaal komen? Klik dan HIER, http://24uurssolexrace.nl/programma/tijdschema/  , voor het programma.

TIP van de dag: Schrijf je in voor de 24-uurs Solexrace of Brascross nu het nog kan of koop nu je entreekaarten in de voorververkoop dat scheelt aanzienlijk! Drie dagen feest en spektakel voor maar €15,- per dag! www.24uurssolexrace.nl/tickets  

TestdagTestdag 24-uurs Solexrace

Het moet niet gekker worden! Zoals bij de Formule 1 en de motoGP komt er nu ook een testdag voor de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther.

Dat de meeste deelnemers van de 24-uurs Solexrace bloedfanatiek zijn dat weten we al lang. Sommige zijn al heel het jaar aan het sleutelen voor dé race op 26, 27 en 28 augustus. Niks laten ze aan het toeval over!

Op initiatief van de winnaar van 2015, Team van de Burgt, is het idee ontstaan om een testdag te organiseren een paar weken voor dé race, om te kijken “waar ze staan”. De testdag is op zondag 31 juli op de kartbaan in Eindhoven, Circuit de Lansard van 9.30 uur tot 11.00 uur. De kosten zijn €20,- per solex (dus niet per deelnemer). Deze testdag wordt niet vanuit de 24-uurs Solexrace georganiseerd maar vanuit een groep deelnemers zelf.

Tot nu toe hebben 20 teams gezegd dat ze komen. Inschrijven of aanmelden hoeft niet, gewoon naar de kartbaan komen en gaan met die banaan! Iedereen, met of zonder solex, is meer dan welkom!!

Degene die die dag achteraan rijdt zal de komende tijd nog wel wat uurtjes in de schuur doorbrengen verwachten wij ;)

Gratis Bier!

Kun jij ook al haast niet wachten totdat er 26 augustus een goudgele rakker aan je lippen hangt op het 24-uurs Solexrace festival?

Doe jezelf dan een groot plezier en koop nu je consumptiebonnen met 10% voordeel! Deze speciale 10-jarig jubileum actie loopt nog tot en met 24 juli, daarna 5% voordeel in de voorverkoop.

Extra voordeel = Gratis geld = Bier = Verrekes lekker!

Koop hier je consumptiebonnen met 10% voordeel: http://24uurssolexrace.nl/tickets/ 

 

24-uurs Solexrace

Heibloemsedijk 7a

Heeswijk, Nb 5473

Netherlands