Redactioneel

180204 mvh Carnavalsconcert Fanfare59VOORKANTOm 11.11uur klonk vandaag in de Snevelbokkenstal het startsein voor het carnavalsconcert 'DANCING WITH THE…'
Het carnavalsconcert wordt sinds 1978 georganiseerd en behoort tot een van de waardevolle tradities van de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord. De leden van de Koninklijke organiseren dit concert in samenwerking met de carnavalsvereniging HDL
 
Een knallend concert
Het concert werd geopend door Katja Brooymans en presentator Carl Verhoeven. Zij heetten alle genodigden van harte welkom. Op de eerste plaats was er een warm welkom voor de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord. Ieder jaar trakteren zij, onder leiding van Wim van Zutpen, het publiek op een knallend concert. Prins Driekus en zijn gevolg en alle genodigden werden verwelkomd, maar ook de mensen die ieder jaar weer met veel plezier het concert bijwonen. Vervolgens werd er even stil gestaan bij de tweede prijs die de Slagwerkgroep gisteren had gewonnen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen.
 
Dancing with the…
Dat was het onderwerp van dit carnavalsconcert en was in veel liedjes terug te horen, Save the last dance for me, Dancing in the street, Sweet dreams.
Het was allemaal te horen, vanochtend in de Snevelbokkenstal.
 
 
Maar de mensen konden ook genieten van het spetterend optreden van de dansmariekes, swinging cooking door de opstapwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep. Super Mario en natuurlijk het optreden van het opleidingsorkest en het korps.

Katja en René sloten de ochtend af met 'Dansen op de vulkaan'.
 
Fotografie: Marjon van Herpen
Tekst: José van der Heijden
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen