Redactioneel

190818 cvdh Kersouwe 11Theatergroep de Kersouwe kleurt dit jaar prettig buiten de lijntjes met een bewerking van ‘Lang en Gelukkig’. Zo’n 13 jaar geleden bracht het Rotterdamse Ro Theater deze hilarische mix-up van klassieke sprookjes als Roodkapje en Assepoester voor het eerst tot leven.

Hilarische sprookjesmix op camping de Mossel.

Meer foto's.

Theatergroep de Kersouwe gooit het over een iets andere boeg en gaat jong en oud verrassen door er een geheel eigen versie van te maken met een eigenzinnige twist en camping de Mossel als verrassend ‘podium’. Spektakel gegarandeerd!

‘Lang en gelukkig, maar dan anders’ is een echte familievoorstelling, De regie is in handen van Rowdy Pelgrim. Nadat we de buien achter ons hadden gelaten, Kon de pret beginnen, de opening kwam van Keesje en Koosje die een liedje ten gehore brachten en iedereen zong mee. Camping de Mossel was van vele gemakken voorzien, ook kon je een hengeltje uitgooien, maar meestal was het de stoel die uit het water moest worden gevist. Ook werd de TV scheidsrechter erbij geroepen. Een gezellig sprookje met een verrassend eind.

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen