Redactioneel

191211 rva LaverhofOnIceLaverhof on Ice is een evenement dat toegang biedt voor alle inwoners van Heeswijk-Dinther, maar zeker ook voor de bewoners van Laverhof, Driestroomhuis Met Elkaar en de schooljeugd.

Op woensdagavond ging de baan open en het was dringen wie als eerste het gladde ijs op ging. Ja zeker, echt ijs! Het ijs was zo glad dat een aantal kinderen ook meteen weer uitgleed. Maar, zoals het hoort, krabbelden ze snel weer op en gingen verder.

De officiële opening werd opgeluisterd door ’t Kumt Wel.

Meer foto's.

In de toespraak werden veel dankwoorden uitgesproken aan alle sponsoren, vrijwilligers en verder iedereen die maar op enige wijze een bijdrage heeft geleverd aan het realiseren van dit geweldige evenement.

Onderdeel van de opening was ook het in gebruik nemen van het ‘ik wil en ik kan – bord’. In de vorm van vraag en aanbod kunnen mensen hier elkaar vinden en bijvoorbeeld gezamenlijke activiteiten ondernemen.

Na het eerste succes van afgelopen jaar, hoopt de organisatie dat het evenement een jaarlijks terugkerend gebeuren gaat worden.

Naast het sociale aspect wat de ijsbaan biedt, zal ook nu weer jong en oud veel schaatsplezier gaan beleven op de overdekte schaatsbaan van 10 bij 20 meter.

Tekst: Anja van AarleÏk
Foto's: Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen