Redactioneel

20200181 PK Onthulling Prinses Carnaval 26De onthulling van Prins(es) Carnaval is dit jaar voor het eerst naar voren gehaald. Zo lopen ze wat gelijk met de onthullingen in omliggende plaatsen en kan de Prins of Prinses zich wat rustiger voorbereiden op wat komen gaat. En dat is heel wat.

Daarom moest ook uitgeweken worden naar zaal Stanserhorn, omdat anders de Zaert (de Snevelbokkenstal) te lang bezet zou zijn. Achteraf bleek echter dat de onthulling van de jeugdprins en -prinses deze avond niet doorging maar gewoontegetrouw naar de vrijdag voor Carnaval is verplaatst.

Klik hier voor foto's.

Bij Stanserhorn aangekomen werd men via een rode loper ontvangen. Daar stond de Raad van Elf klaar en gaven de Pindullekes er de vrolijke noot aan.

Astrid v.d. Broek en Dirk Dekkers verwelkomden de gasten buiten in een speciale outfit.

Om 20.11 zat de zaal nagenoeg al stampvol. De onthulling begon echter pas tegen 21.00 uur. Tijdens deze Night of the Prince(s)s bleken er van de 22 (na het 11/11 bal) nog vijf kandidaten over te zijn. Hieruit werd uiteindelijk Heidi Juyn gekozen.

De verwachting is dat ze deze Carnavalsdagen “haar mannetje wel zal staan”. In dit arikel op deze website worden de nieuwe Prinses en haar adjudant Mariëlle van Lankveld aan u voorgesteld.

Tekst en foto's:  Peter Kriele

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen