Redactioneel

200223 cvdh Ontbijtshow20VK Carnaval zondag,de traditionele ontbijtshow. Het was erg druk en je moest even een plaatsje zoeken waar je het goed gevulde bordje neer kon zetten, verschillende soorten brood, broodjes ham, kaas, gekookt of gebakken ei en spek, yoghurt, koffie, thee, je kon kiezen voor een geweldig ontbijt. 

 

Het hele gebeuren werd gepresenteerd door Sabine van Lamoen en Marco Konings. Helaas kwam de mededeling dat de optocht niet door kon gaan wegens de harde rukwinden. De wagens zijn te bezichtigen in stal DIce van Mari Dobbelsteen.

Natuurlijk de dansmariekes, met hun geweldig optreden, complimenten voor heel de groep. Ida en Liza hadden een geweldig optreden. Het theekransje waar Prinses Heidi en adjudante Mariëlle werden uitgenodigd voor een kopje thee.

Meer foto's.

Ook de Jeugdraad met hun piratenact, zo mooi. 2 Bokken en een bukske (Johan Traa, Ton Dielissen en Stephan v.d.Pas) zouden wel eens laten zien dat zij ook wel iets konden presteren op de planken, en dat was ook zo. Ze hadden zelfs een lied voor Heidi en daarna ook voor Mariëlle.

Een loterij met veel eetbonnen en van Lingerie Sterrin en garage Hurkmans. De hoofdprijs een mooie levensmiddelenmand geschonken door de Prins en Adjudant van vorig jaar. Nog mooie tulpen van Richard van Doorn.

De afsluitende muziek kwam van ‘t kumt wel.

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden