Redactioneel

201218 jw KerststalServatiuskerk 1De kerststal staat klaar om bezocht te worden. Onder leiding van Toon van Rijbroek is ook dit jaar de werkgroep die verantwoordelijk is voor de opbouw van de kerststal aan de slag gegaan. Een imponerend tafereel met de os en ezel, de herders, de drie koningen, Jezus, Maria en Jozef, is in drie dagen tijd uit het niets herrezen. En iedere Bijbelse gedaante is door Christa Bok passend en smaakvol uitgedost.  Meer foto's.

Gilde wachters
Zaterdag 25 en zondag 26 december van 11.45 u tot 17.00 staan de leden van het St. Barbaragilde klaar om ieder op correcte wijze toegang te verlenen tot de kerststal.

Communie
De H. Missen beginnen beide dagen om 10.45 u (max 30 bezoekers en aanmelden!). Voor hen die de H. Mis niet live kunnen bezoeken is de dienst via een live-stream op de facebook pagina van de St. Augustinus parochie te volgen. Pastoor Joost Jansen biedt de mogelijkheid om na afloop van de viering, voor hen die via de livestream hebben gekeken, alsnog daadwerkelijk de communie in ontvangst te nemen. Op Eerste kerstdag van 12.00 tot 13.00 uur met passende R.I.VM. regels. 

Zie ook www.parochieheiligeaugustinus.nl

Tekst.en foto's Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen