Badminton

BC ArgusDe competitiespelers van BC Argus hebben een nieuwe sponsor. Erovisie fijnmetaal uit Nistelrode zorgde voor nieuwe clubshirts.Eigenaar Jochem van den Oetelaar is zelf een trouw lid van de club. Ook zijn zoon en zijn vader zijn lid. Eerder waren ook zijn moeder en zijn broers lid van BC Argus.
Jochem komt dan ook uit een echte badminton familie. BC Argus is enthousiast dat Erovisie fijnmetaal de sponsoring voor zijn rekening wilde nemen. Daarom hebben we Jochem in het zonnetje gezet tijdens onze wekelijkse speelavond.
BC Argus bestaat bijna 50 jaar en telt ruim 110 leden, waarvan 42 jeugdleden. Binnen de vereniging is volop ruimte voor recreanten, maar ook voor training en het spelen van competitie.
Daarnaast bieden we sinds kort ook de mogelijkheid tot rolstoelbadminton en badminton voor oudere inwoners. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een paar keer vrijblijvend spelen. Voor senioren is de speelavond op maandag vanaf 20.00 uur in de zaal van Bernrode.
De jeugd speelt op maandag en donderdag tussen 18.00 tot 20.00. We vinden t fijn als je ons laat weten als je wilt komen.
Je kunt dan bellen naar 06 13465477 (jeugd) of 06 21844302 (senioren). Meer informatie over de club vind je op www.bc-argus.nl 
Erovisie fijnmetaal sponsor BC Argus