10e-hdl-golftrophy Ad_van_Emmerik_en_Anneke_Bommelijne4ac65f92b4261c55Op vrijdag 3 juni werd voor de 10e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was voor 10e keer de uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

Onder geweldige weersomstandigheden en een wederom geweldig geprepareerde baan werd er door 48 golfers gespeeld om de titel 'Beste golfer / golfster van HDL'.

Dit jaar werd de HDL-Golftrophy bij de dames gewonnen door Anneke Bommelijn

Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-22 hierbij was de winnaar Ad van Emmerik en HCP 24-36 met als winnaar Ben van de Wetering.

Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 13 flights aan de HDL-Golftrophy. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk buffet. De golfballen voor deze dag werden gesponsord door Bernhezer Installatiebedrijf.

Helaas heeft Ad van Emmerik (voorzitter) na 10 jaar bestuurslid te zijn geweest aangegeven het stokje door te willen geven, wij danken Ad voor zijn geweldige inzet en betrokkenheid.

Jo Rijkers zal het bestuur komen versterken.

De uitslag was als volgt: Dames 1e prijs Anneke Bommelijn, 2e prijs Emmy van de wetering 3e prijs Diny van Heesch.