golfVrijdag 1 november werd voor de 8e keer de jaarlijkse HDL-Golfuit georganiseerd door de stichting Golf HDL. Dit jaar zijn we naar onze oosterburen gegaan, Moyland international was onze gastheer voor de 34 golfers.
Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 9 flights aan de HDL-Golftrophy.

Het weer was niet al te best echter met de slechte voorspellingen in het achterhoofd was het weer toch nog redelijk goed ! Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een buffet. Waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging.
De 8e HDL-Golfuit werd met ballen gesteund door Rabobank Oss – Bernheze !


De uitslag was als volgt:

Dames 1e prijs Mieke van der Linden, 2e prijs Lies van Boven, 3e prijs Anneke Bommelijn 4e prijs: Dorit van de Veerdonk.

Heren strokeplay hcp 0-24 Bruto 1e prijs Nico van Heesch 2e prijs Jo Rijkers 3e prijs Jeffrey Hensen 4e prijs Frans Langenhuizen, .

Heren hcp 24-36 1e prijs Leo van Uden, 2e prijs Erik Dobbelsteen 3e prijs Ben van de Wetering 4e prijs Pierre van den Helm.

Vrijdag 5 Juni 2020 is de HDL Golfthrophy
Heb je ook je GVB en ben je inwoner van HDL en wil je ook meedoen aan deze gezellige golfdagen ?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.