Korfbal

Huldiging Altior C1 AangepastNa het behalen van het Nederlands Kampioenschap op zondag 17 juni in Roermond werd Altior C1 afgelopen zaterdag nog eens extra in het zonnetje gezet. Want om Nederlands Kampioen te worden moet je er heel wat voor doen.
Huldiging Altior C1a AangepastSowieso speel je hoofdklasse, train je 2 keer in de week,speel je de wedstrijden op zaterdag en moet je ook nog eens zoveel mogelijk zien te winnen want anders eindig je niet bovenaan. Dit alles lukte dan ook bij de meiden want ze verloren helemaal geen een wedstrijd op    het veld.
Korfbalvereniging Altior moest ook bijna 15 jaar wachten voordat er weer een team Nederlands Kampioen werd. Redenen voor een extra huldiging die vooraf ging aan een goed ontbijt en daarna een receptie die werd bezocht door vooral trotse ouders, tantes, omes, oma´s en opa´s en vrienden.
 
Voorzitster Toos van der Pas sprak de meiden toe en las ook nog een brief voor die kwam van onze burgemeester, die zelf ook kan korfballen, en ook zeer trots was op deze meiden en ook weet wat ze er allemaal voor moeten doen en laten. Daarna was het feliciteren en maakte de fotograaf van de MooiBernhezeKrant nog vele foto´s en gingen de meiden nog een keer los op de muziek want ze zijn uiteindelijk de beste van Nederland geworden, nogmaals…..PROFICIAT KAMPIOEN VAN NEDERLAND !!!!