Spes Altior 13 10 2019Spes 1 - Altior 1 : 12-12

Afgelopen zondag 13 oktober stond voor het vaandelteam van Altior de uitwedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Deze ploeg deelt de laatste plaats op de ranglijst met De Korfrakkers.

De wedstrijd begint met sterke aanvallen van de dames van Altior, welke resulteren in een 2-0 voorsprong. Ondanks dat de aanvallen goed opgebouwd zijn, blijft Spes aanhaken en in de rust is er een minimaal verschil: 5-6. De tweede helft gaat ook gelijk op, ondanks dat Altior in het begin nog het betere van het spel heeft. Het is Spes die de wedstrijd steeds meer naar zich toetrekt en drie doelpunten achter elkaar weet te maken, waardoor de stand 10-8 in het voordeel van de thuisploeg is. Altior knokt zich goed terug en weet in de laatste minuut op voorsprong te komen 11-12. Toch lukt het de thuisploeg nog om wat terug te doen en bij een eindstand van 12-12 worden de punten gedeeld. Altior staat halverwege de veldcompetitie op de vierde plaats. Zondag 20 oktober speelt Altior thuis tegen ODC om 15.00 uur.

Oxalis 2 - Altior 2 Uitslag: 5-9

SCMH 2 - Altior 3 Uitslag: 12-6

Nijnsel 3 - Altior 4 Uitslag: 7-7

Be Quick 5 - Altior 5 Uitslag: 12-1

NDZW MW1 - Altior MW1 Uitslag: 6-6

Deze wedstrijd hebben we één punt weten te behouden door in de eerste helft op een redelijke voorsprong te komen (2-5), want na de rust stond er een bijna compleet nieuw team waar we tegen streden. Met een flink tempo en zuivere doelpogingen hadden we flink moeite om in de tweede helft bij te blijven. Gelukkig wisten we nog eenmaal te scoren en werden door de scheidsrechter

3 doelpunten van de thuisploeg afgekeurd, omdat we goed stonden te verdedigen maar de dames van NDZW wisten toch nog een aantal doelpunten te maken. Met een bedankje voor de scheidsrechter, wat zéér gewaardeerd werd in de week van de scheidsrechter, sloten we de wedstrijd af met de stand van 6-6. De complimenten van de dames uit Vlijmen, voor een prettige en sportieve wedstrijd, staken we in onze zak evenals het welverdiende puntje!

Oranje Wit B1 - Altior B1 Uitslag: 2-24

Altior B2 - Avanti B1 Uitslag: 4-4

Altior B3 - Tovido B1 Uitslag: 8-6

Blauw Wit B1 - Altior B3 Uitslag: 9-4 (inhaalwedstrijd)

De Korfrakkers C1 - Altior C1 Uitslag: 8-2

VIOS C1 - Altior C2 Uitslag: 18-0

KVS’17 D2 - Altior D1 Uitslag: 2-10

JES E1 - Altior E1 Uitslag: 5-2