Korfbal

Altior 2Rosolo 2 - Altior 2
Waar andere teams van Altior nog bijkomen van de veldcompetitie, mag het tweede vandaag al starten op het hoogste niveau. Er is dit seizoen een scherpe degradatie regeling, waardoor elk punt goud waard is. Het team moet, door blessures incompleet, afreizen naar Reusel, voor een wedstrijd tegen het sterke Rosolo.

De opdracht is duidelijk: hard werken in de verdediging en slim spelen in de aanval.

De dames zorgen voor een vliegende start en voordat de geel-zwarten iets terug kunnen doen is het al 0-3. Er wordt enorm fel en gedreven gekorfbald en de voorsprong wordt vergroot naar 3-9. Rosolo maakt nog 4-9, maar een afstandsschot van Jasmijn in de zoemer, maakt dat de eerste helft toch met een verschil van zes doelpunten wordt afgesloten. In de tweede helft wordt er slim gespeeld, waardoor Rosolo het gat niet kleiner kan maken. Met een 11-18 eindstand komen de punten mee naar huis.
Zaterdag 20 november is er een groot zaaltoernooi bij De Korfrakkers in Erp voor de jeugd. Helaas, door de nieuwe coronamaatregelen mag er geen publiek aanwezig zijn. Hopelijk kunnen we onze meiden over enkele weken wel komen aanmoedigen als het kabinet de maatregelen wellkicht weer gaat aanpassen !! Blijf op de hoogte van al het nieuws op de social media kanalen en www.altior-korfbal.nl