altior nieuw logoAltior 2 -ODC 2                    Uitslag 10-11              Na de overwinning van vorige week, mocht Altior2 zondag 21 november thuis in de Zaert spelen tegen ODC2 uit Ommel.    Voorafgaand aan de wedstrijd was er één minuut stilte ter nagedachtenis aan Meriam Pennings, lid van onze vereniging en moeder van vier dochters waarvan er drie in onze selectie spelen.

Waar onze kracht vorige week in de eerste minuten van de wedstrijd lag, zat daar vandaag juist het venijn. ODC weet snel een gat van twee doelpunten te slaan. Door onvoldoende concentratie in de verdediging en fouten in de aanval, lukt het aanvankelijk niet om dichterbij te komen. De schade blijft beperkt, de ruststand is maar twee doelpunten verschil in het voordeel van de gasten. In de tweede helft komen onze meiden beter uit de startblokken.

Verdedigend staat het als een huis en in de aanval worden betere keuzes gemaakt. Toch lukt het niet om langszij te gaan, de stand bij het laatste fluitsignaal is 10-11. a.s. zaterdag begint ook de competitie voor de jeugd en mogen zondag de overige seniorenteams volop aan de bak.  Blijf op de hoogte van al het nieuws op de social media kanalen en www.altior-korfbal.nl