Korfbal

Isa de KanterAltior 1 - ODIO 1                    Zondag 11 december stond de wedstrijd tegen Odio 1 op het programma. De pupil van de week Isa de Kanter zag een ploeg die erg hard werkt tot het eind. Altior begon fel aan de wedstrijd net als de gasten waarbij het gelijk opliep. Maar voor de rust wist Altior toch uit te lopen naar een 9-6 ruststand.

Doordat Altior de kansen niet goed afrondden, konden ze geen groter gat slaan. In de tweede helft was Odio gebrand om bij te blijven. Altior had moeite met scoren waardoor zij dichterbij kwamen en mee bleven scoren. Verdedigend stonden de dames uit Heeswijk-Dinther weer sterk met als resultaat een 14-11 eindstand! Zondag 18 december nog een wedstrijd dit jaar en wel uit tegen KVC. De wedstrijd begint om 12.30 uur en word gespeeld in Hapert. TOT DAN !!

Altior F1 - De Korfrakkers F3            Uitslag: 11-17

Korloo F1 - Altior F1                          Uitslag: 16-6   (inhaalwedstrijd)

Voor meer nieuws, filmpjes, het programma en eventuele verslagen kijk gerust op onze facebookpagina of www.altior-korfbal.nl.