AltiorMelderslo 1 - Altior 1                            Zondag 12 februari stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Altior 1. Om nog kans te maken op de promotie moesten ze de punten pakken tegen Melderslo 1. Helaas begonnen de dames zwak aan de wedstrijd. De felheid miste bij Altior waar Melderslo gretig gebruik van maakte. Daardoor kwamen ze al snel op achterstand.

Melderslo gaf veel verdedigende druk waar Altior moeilijk onderuit wist te komen. Dit maakte het gooien en vervolgens scoren moeilijk. Altior ging de rust in met een 9-4 achterstand. Na de rust en met name in de verdediging, kwam Altior beter terug in de wedstrijd. De dames werkten hard en gaven Melderslo ook meer druk in de verdediging. Helaas bleef het aanvallen lastig waardoor Altior de wedstrijd helaas verloor  met 15-11. Door dit resultaat raakt promotie verder uit zicht. De eerst volgende wedstrijd is op zondag 5 maart uit bij ODIO in Millingen aan de Rijn. Aanvang 13.15 uur. Fijne carnaval en misschien tot dan !!

Melderslo 2 - Altior 2                        Uitslag: 18-18

Melderslo 3 - Altior 3                        Uitslag: 12-10

Altior 5 - DDW 3                                 Uitslag: 13-8

Korloo 3 -  Altior 6                              Uitslag: 12-10

Altior A1 - De Korfrakkers A1          Uitslag: 7-22

Altior A2 - Rosolo A2                         Uitslag: 5-9

Altior B1 - Be Quick B1                      Uitslag: 7-15

Altior B2 - Flamingo’s B1                  Uitslag: 5-7