Saar van HelvoortAltior 1 - Stormvogels 1

Zondag 19 november kwamen de Stormvogels uit Luyksgestel op bezoek bij Altior in sporthal De Zaert. Het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden en dat werd het zeker!

De pupil van de week Saar van Helvoort zag dat Altior scherp aan de wedstrijd begon en al snel met  mooie doelpunten op voorsprong kwam.

De Stormvogels gaven, net zoals Altior, vervolgens veel druk en gingen voor elke bal. Hierdoor waren beide ploegen fel in de wedstrijd en aan elkaar gewaagd. De Stormvogels scoorden mee en het ging gelijk op maar Altior ging wel met 10-8 de rust in. De kansen werden ook in de tweede helft afgemaakt en er werd goed druk in de verdediging gegeven. In de laatste minuten van de wedstrijd kwamen de ploegen op een gelijke stand

18-18, maar gelukkig maakte Altior een paar minuten voor het laatste fluitsignaal het winnende doelpunt. Eindstand 19-18.

Zondag 26 november speelt Altior weer in De Zaert en wel tegen KVC uit Hoogeloon. Aanvang 12.45 uur. Tot dan!!

Melderslo 2 - Altior 2                        Uitslag: 14-11

Melderslo 3 - Altior 3                        Uitslag: 18-14

Be Quick 5 - Altior 4                           Uitslag: 7-9

De Korfrakkers 4 - Altior 6                Uitslag: 14-6

Altior MW1 - JES/Klick’15 MW1     Uitslag: 3-2

Be Quick MW1 - Altior MW2           Uitslag: 10-5

Melderslo A1 - Altior A1                   Uitslag: 11-10

Altior A2 - SVO A1                              Uitslag: 2-15