Motorsport

MTB Heeswijk_2Zondag 12 juni 2016 vindt nabij de bossen, tegenover Café – Restaurant – Zaal Stanserhorn, het jaarlijks ‘MTB cup Heeswijk’ evenement plaats. Op deze sportieve dag zullen binnen de verschillende categorieën mountainbikers, een sportieve strijd losbarsten. De uitgezette ronde over het zanderige motorcrossbaan en de singletracks op het terrein van familie Van Heugten, vormen voor alle renners een uitdaging.

Het is namelijk een afwisselende, zanderige en een technisch ronde waardoor een zware wedstrijd is verzekerd.

Locatie

De Start/Finish vindt plaats op de Heibloemsedijk nr. 7 te Heeswijk-Dinther. De inschrijving is bij Café - Restaurant – Zaal Stanserhorn. Een deel van deze weg zal op deze dag voor gemotoriseerde voertuigen volledig zijn afgesloten. In de directe nabijheid zijn parkeervoorzieningen aanwezig.

Tijdschema

De volgende wedstrijden vinden op deze dag plaats:

09.15 uur: Funklasse Heren/Dames

10.45 uur: Funklasse Jeugd (13-14 jr.)

10.48 uur: Funklasse Jeugd (11-12 jr.)

10.51 uur: Funklasse Jeugd (8-10 jr.)

11.45 uur: Masters 30+

11.50 uur: Masters 40+

13.20 uur: Junioren

13.23 uur: Nieuwelingen

13.26 uur: Vrouwen

15.00 uur: Elite-Mannen / Beloften

15.03 uur: Amateurs / Sportklasse

Informatie

De organisatie is ook dit jaar in vertrouwde handen van ‘Wielersupportersclub Bernheze’ en ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’. In het bijzonder willen we de noodzakelijke vrijwilligers en onze hoofdsponsors; fietsspecialist Bikers uit Heeswijk, Tenax Beeldengieterij te Veghel en Van den Akker Aqua Service te Heeswijk-Dinther bij voorbaat bedanken voor het vertrouwen in de organisatie en hun medewerking.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op zondag 12 juni aanstaande. Kijk voor meer informatie over onze mountainbike wedstrijden, de uiteindelijke uitslagen en foto’s van dit sportief evenement, op onze website: www.wscbernheze.nl .