Paardensport

Niels Rietbergen__BubblyOok dit seizoen weer prachtige scores voor leden van Ruitersportvereniging De Valianten uit Heeswijk-Dinther! Niels Rietbergen kwam met zijn pony Bubbly aan de start op het Brabants Kampioenschap dressuur in de categorie AB klasse B.

Niels en Bubbly waren in vorm en wisten maar liefst 64% te behalen. Ze werden hiermee 6e van Brabant.

Miranda Hoezen-van der Pas, die uit komt in de Subtop Dressuur had zich na landelijke selecties geplaatst voor het KNHS Indoor Kampioenschap (NK) te Ermelo in de Lichte Tour. Hier reed zij met haar paard Wise Guy een prachtige kür. Ze behaalden een mooie score (65,48%) waarmee ze een top 20 klassering (17e plaats) noteerden op het een na hoogste niveau in de Dressuursport.

Marcel van_Roessel__DonOok Marcel van Roessel wist zich net als Niels af te vaardigen naar de Brabantse Kampioenschappen. Dit in de discipline springen klasse M. Marcel had zijn paard Don scherp aan de hulpen staan en wist zich door foutloos te blijven te plaatsen voor de spannende barrage. Daarin behaalden ze de 6e prijs. Deze score is ruim voldoende voor afvaardiging naar zowel het KNHS Indoor Kampioenschap springen te Ermelo als het Internationale Concours Hippique Indoor Brabant. Om daar aan de start te mogen komen is een droom van elke ruiter. Marcel gaat deze droom verwezenlijken a.s. zondag 13 maart.

Allen van harte gefeliciteerd en Marcel wensen we samen met Don héél veel succes!