Voetbal

Avesteyn 21022016Na enige weken van "regenverlet" mocht Avesteyn weer eens aantreden. Na het regelmatige verlies tegen Volkel moest koploper Rhode bedwongen worden. Avesteyn had nogal wat personele omzettingen. Door blessureleed en schorsingen moesten 4 vervangers ingepast worden.

A- junior Teun van den Boom en Dennis van der Aa en Richard van Houtem van het tweede elftal werden hierop ingezet. Avesteyn startte heel behoorlijk en was in de eerste fase zeker niet de mindere ten opzichte van de koploper. Rhode werd door een ongelukkige actie van de Avesteyn-verdediging in het zadel geholpen. Zij konden hieruit, zonder overtuigend te spelen, de 1-0 scoren. Met deze stand werd de rust ingegaan.

De tweede helft gaf het zelfde beeld als de eerste. Rhode imponeerde zeker niet maar kwam op 2-0 door een schot van een van de Rhode-spitsen waarbij de Avesteyn goalie helaas niet vrij uit ging. De wedstrijd werd daar plichtmatig uitgespeeld. De conclusie is dat Avesteyn ongelukkig speelde en weer geen punten pakte. De hoop is gevestigd op de terugkeer van een aantal basisspelers. Dat geeft toch weer hoop voor de toekomst.

Foto: Ad van Doorn

Verslag: Joep Adank