Voetbal

Joost van_VugtAvesteyn positioneert zich waar het thuis hoort. Na een pittige strijd kwam Avesteyn als overwinnaar uit de strijd. Richard van Houtum en Joost van Vught bepaalden de einduitslag.

Maliskamp, getergd door een aantal blessure gevallen moest de strijd aan gaan tegen een gemotiveerd Avesteyn. De Dintherse equipe had vanaf het begin het initiatief zonder een echt overwicht te creëren. Zowel Avesteyn als Maliskamp kwamen in 1 op 1 situaties terecht zonder daar direct uit te scoren. Beide keepers onderscheidden zich door goede reddingen. Dit kon echter niet ongestraft door gaan, net na rust omspeelde Richard van Houtem de keeper van Maliskamp en scoorde beheerst de 1-0.

Daaropvolgend was het moment daar dat Joost van Vugt zich onderscheidde. Hij scoorde de 2-0 na een verdedigende dwaling van Maliskamp. Hiermee was de wedstrijd echter niet gespeeld, Maliskamp scoorde na behoorlijk druk op de Avesteyn defensie te zetten. De 2-1 was een feit.

Het beloofde nog een hete slotfase te worden. Daar waar een 2-2 te verwachten was, kwam Avesteyn uiteindelijk in de positie om de 3-1 aan te tekenen via Joost van Vugt. Hij pakte deze kans en verzilverde deze. Daarmee was de wedstrijd gespeeld en kon Avesteyn de wedstrijd naar een gewenst einde brengen. Avesteyn nestelt zich hiermee op de vijfde plaats waarmee ze mee blijven doen in de competitie en de periode. De volgende wedstrijd tegen Boxtel zal weer meer duidelijk maken.