AvesteynDeze week stond de uitwedstrijd tegen VCB op het programma. De eerste paar minuten waren moeizaam, maar daarna namen de gasten uit Dinther het overwicht. Na een paar grote kansen, waaronder een bal op de lat, opende aanvoerder Martijn Swartjes de score halverwege de eerste helft met een schot in de verre hoek.

Daarna veranderde het spelbeeld niet en bleef Avesteyn de bovenliggende partij. Ondanks dat er voor rust nog een paar kansjes waren voor beide ploegen bleef de score onveranderd. Na rust bleef het spelbeeld ook onveranderd, Avesteyn bleef de bovenliggende partij en VCB probeerde aan aanvallen toe te komen via de lange bal. In de 70ste minuut kwam de bal na een snelle aanval uit bij Joost van Vugt. Die schoof de bal beheerst langs de keeper, 0-2.

Daarna probeerde VCB nog wel om de aansluitingstreffer te maken, maar grote kansen bleven uit. Net voor het einde maakte Dries Heerkens nog de 0-3 na een scherpe counter. Dat was dan ook de uitslag, weer 3 punten en geen tegengoals voor Avesteyn.