AvesteynMet zware windstoten over het veld mocht Avesteyn aantreden tegen WEC. Avesteyn begon sterk aan de eerste helft. Met name de eerste tien minuten waren sterk, wat al snel resulteerde in de 1-0 van Joost van Vugt.

Vervolgens werd het veldspel minder, mede dankzij de harde wind die over het veld stond.

Toch probeerde Avesteyn te voetballen, waarbij voornamelijk via de flanken het gevaar werd gecreƫerd. Na een goede actie van Joost van Vugt via de linkerkant legde hij vervolgens de bal bij Dries Heerkens in de voeten, die hem beheerst binnenschoot. Een kwartier voor rust werd er een soortgelijke aanval gecreƫerd. Ditmaal was het Dries Heerkens die via de rechterkant doorbrak en hem bij Rens van Vugt in de voeten schoof. Deze werd ook door Rens beheerst binnengeschoten. Er werd met een stand van 3-0 de rust ingegaan.

De tweede helft was Avesteyn nog steeds degene die scherper voor de dag kwam. Zonder in gevaar te komen wist Avesteyn dankzij Joost van Vugt en Arne Dielissen de score te verhogen naar 5-0. Dit was tevens ook de eindstand.

Volgende week staat er een week rust op het programma. Waarbij er genoten kan gaan worden van carnaval.