Voetbal

AvesteynDe tweede bekerwedstrijd van Avesteyn is geƫindigd in een gelijkspel. In een aantrekkelijk duel tegen 3e-klasser Avanti kwam Avesteyn goed voor de dag. De eerste helft begon Avesteyn aftastend, maar groeide in de wedstrijd. Nadat Avanti een grote kans creƫerde aan de rechterkant nam Avesteyn steeds meer initiatief.

Er werd bij tijden goed veldspel getoond en het dacht ook op voorsprong te komen nadat een rebound door Dries Heerkens werd binnengetikt, maar wegens buitenspel werd afgekeurd. Hierdoor bleef de stand gelijk met rust.

Na rust een gelijk opgaande strijd. Beide teams kwamen een aantal keren gevaarlijk voor de goal. Het was Avanti dat zorgde voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een op het oog gemakkelijk gegeven vrije trap werd knap binnengekruld. Avesteyn raakte niet van slag en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze werd na een goede steekbal van Bram Voets knap binnengetikt door Rens van Vugt.

Een leuke wedstrijd, waarbij Avesteyn veerkracht toonde en genoeg positieve punten kan meenemen richting de start van de competitie