Voetbal

nieuwe tenues AvesteynHet zevende elftal van voetbalvereniging RKSV Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues.  Meesters van de Halm en Langenhuizen Hoveniers presenteerden zich afgelopen weekend met het team.

 Meesters van Halm is Nederlands enige producent van biologische ontbijtgranen (zoals o.a. havermout, muesli en granola) die alle processtappen in eigen bedrijf uitvoert. Hierbij staat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop. Langenhuizen maakt de tuin die bij u past. Als werkwijze hanteren zij een zogenaamd 4-stappenplan. Deze bestaat uit het opdoen van tuinideĆ«en, het tuinontwerp, de tuinaanleg en indien gewenst het tuinonderhoud.

 Bij deze gelegenheid werden Tjerry Langenhuizen van Langenhuizen Hoveniers en Rob van den Berg van Meesters van de Halm vanuit de vereniging toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de vereniging dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan.