Pusphaira AvesteynDeze zondag stond de uitwedstrijd tegen Pusphaira op het programma voor Avesteyn. De wedstrijd begon rustig, Avesteyn had veel de bal en moest kansen gaan creëren. Na ongeveer 10 minuten was de eerste kans ook meteen een doelpunt. Stan de Laat kreeg de bal uit een voorzet en schoof de bal rustig in de hoek van de goal, 0-1.

De eerste helft verliep verder rustig en dit was dan ook de ruststand. Het lukte Avesteyn niet om in de eerste helft nog grote kansen te creëren.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, Avesteyn had veel de bal en Pusphaira zakte ver in. Na een lange bal van de thuisploeg stond de spits opeens 1 op 1 met de keeper, maar het lukte de spits niet om de kans om te zetten in een goal. Hij schoot de bal tegen de goed uitgekomen keeper aan. Daarna ging er wat meer gebeuren in de wedstrijd. Een speler van de thuisploeg trok aan de noodrem, met als gevolg zijn tweede gele kaart. Hij kon dus vertrekken. Daardoor kwam Pusphaira helemaal niet meer aan aanvallen toe. Het was dus wachten op meer doelpunten van Avesteyn. Deze kwamen ook.

Halverwege de tweede helft was het weer Stan de Laat die scoorde. Na een voorzet van rechts kwam de bal voor de voeten van de middenvelder. Stan schoot de bal weer in de hoek en het lukte de verdediger die op de lijn stond niet om de bal uit de goal te houden. Dit veranderde niks meer aan het spelbeeld en Avesteyn ging op zoek naar de 0-3. Deze kwam er ook, na weer een goede voorzet van rechts was het wederom Stan de Laat die scoorde. Hij kopte de bal keurig binnen bij de tweede paal. Daarna was de wedstrijd wel gespeeld. Net voor het einde van de wedstrijd kreeg Stan nog een kans om zijn 4de van de wedstrijd te maken, maar dit was hem helaas niet gegund. Hij schoot de bal over. 0-3 is de uitslag van de wedstrijd.