Dorpsnieuws

kampvuurconcer canvastRacoon, Douwe Bob, MEAU, Nielson, Jaap Reesema, Hannah Mae, Adriaan Persons en BLØF. In 2024 maken zij hun opwachting tijdens de Kampvuurconcerten bij Kasteel Heeswijk. Voel je welkom in het historische decor van het prachtige kasteel en geniet in de buitenlucht van bijzondere muziek, natuur en warmte.

Vanaf vrijdag 15 maart 12.00 uur bestel je tickets via www.kampvuurconcert.nl  Kom jij 29, 30, 31 augustus of 1 september 2024 naar Kasteel Heeswijk? Sfeer kampvuurconcerten Starend in het vuur hoor je anders. Verhalen komen dieper binnen, muziek raakt je meer. Rondom het kampvuur delen mensen een bijzondere verbinding. Bij Kampvuurconcert geloven we in de magie van muziek die tot leven komt onder de fonkelende sterrenhemel en het knisperende vuur. Robin Lefeber, organisator: “Een echt kampvuur zul je niet zien: veiligheid boven alles. De echte kampvuurbeleving zul je wel voelen. Getalenteerde artiesten en muzikanten delen hun melodieën semi-akoestisch en vertellen verhalen over de totstandkoming van hun muziek. Het pure plezier van de muziek en verhalen raakt het publiek. Het prachtige Kasteel Heeswijk, daterend uit de 11e eeuw, heeft voor ons alles in huis om de sfeer te voeden en versterken. Het staat op een groot landgoed, beheerd door het Brabants Landschap, kent een interessante historie, is al een sprookje, maar dat wordt het straks nog meer”.

Ontstaan

De Kampvuurconcerten werden bedacht aan de keukentafel. In coronatijd. Omdat wij zo graag op een echte, pure manier naar muziek wilden luisteren. Dichtbij de mensen, onder de sterren. De eerste twee edities vonden plaats bij Kasteel Groeneveld, Baarn. Luc Eekhout is directeur van Kasteel Heeswijk: “Op ons ‘Kasteel van Brabant’ kennen we een bijna duizend jaar oude traditie van zingen bij het vuur. Wij omarmen de kampvuurconcerten daarom van harte, omdat we weten hoezeer muziek harten raakt en vriendschappen maakt.” Line-up Op donderdag 29 augustus staan Douwe Bob en MEAU op het podium om te zorgen voor een bijzonder concert. Vrijdag 30 augustus geniet je van Racoon en Hannah Mae. Zaterdag 31 augustus wordt het fantastisch bij Kasteel Heeswijk met Nielson en Jaap Reesema. We sluiten af met niemand minder dan BLØF op zondag 1 september in deze bijzondere setting. Dromen van de zomer, veel mooie, persoonlijke muziek en de warmte van de vuren: het zijn de ingrediënten van de Kampvuurconcerten.

Food & drinks Van Zoggel Catering verzorgt op geheel eigen wijze het eten en drinken voor alle bezoekers van de Kampvuurconcerten. Vanaf 17 uur kan iedereen genieten van lekkers. Team Van Zoggel heeft er veel zin in. “Van Zoggel is daar waar de smaak ons als muziek in de mond klinkt. Vanuit het foodcourt serveren wij met plezier onze ambachtelijke lekkernijen”.

Royal Swinkels ondersteunt in materialen en natuurlijk bieren. “Bij Royal Swinkels draait alles om passie, kwaliteit, vakmanschap én natuurlijk genieten. En dat willen we alle bezoekers laten doen: genieten van geweldige artiesten in een bijzondere omgeving, onder het genot van een van onze speciale bieren”.

Luister met je hart, niet met je telefoon Zwoele zomeravonden om nooit meer te vergeten. En dat doen we nog meer door onze telefoon weg te laten. Okay, 2 songs doen we het wel. Maar daarna leggen we ‘m lekker weg. Om te genieten van artiesten die intieme, persoonlijke optredens geven.

Start ticketverkoop

Op vrijdag 15 maart 12 uur start de ticketverkoop via www.kampvuurconcert.nl Er zijn reguliere en VIP tickets te koop. Grootste verschil is dat je bij de VIP tickets een zitplaats hebt. Over Kampvuurconcert Kampvuurconcert presenteert: magische muziekavonden om nooit meer te vergeten! Van 29 augustus t/m 1 september wordt het weiland voor Kasteel Heeswijk omgetoverd tot de Kampvuurconcerten. Warm je aan de vuren, geniet van persoonlijke optredens en de bijzondere sfeer rondom het kasteel. Op naar een weekend vol muziek, sfeer en gelukkige mensen bij Kasteel Heeswijk. Kijk op www.kampvuurconcert.nl 

Reacties   
+4 #1 Geert Pittens 15-03-2024 10:57
hoe in hemelsnaam is dit mogelijk.
De fanfare is vorig jaar 3 wkn voor aanvang van het festival tegengehouden door het Brabants landschap en nu geven ze wel toe stemming om zoiets te organiseren. Er wordt hier naar m'n gevoel met 2 maten gemeten..
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen