Dorpsnieuws

download 47De winterstop is voorbij ! Vanaf maandag 1 april (Tweede Paasdag), kan de museumboerderij aan de Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther weer, zonder afspraak vooraf te moeten maken, bezocht worden. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur ben je er welkom voor een kopje koffie, een film, een rondleiding met een gids of een audiotour.

Afgelopen winter is er, door de ongeveer 70 vrijwilligers hard gewerkt aan het opknappen van het interieur en het museumterrein. Ook is het eeuwenoude boerderij museum, helemaal in 19e eeuwse stijl, opnieuw gevoegd. Samen met onze gezellige nieuwe schob ziet het er allemaal weer prachtig uit. De schoolprogramma’s voor scholen van dichtbij en verder af draaien al weer enkele weken en de kinderen zijn super enthousiast. Welkom ben je er ook voor een kop koffie, een lunch, vergadering, familie- reünie of andere bijeenkomst.
Tot 1 november is het museum, elke dinsdag- en woensdag van 10.00u tot 12.00u en elke zaterdag- en zondag van 13.00u tot 16.00u, open zonder afspraak. Voor groepsbezoek (dat kan de hele week !), of vragen moet je bellen met: 0413-291172. Veel info lees je ook op: www.museumboerderij.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen