Dorpsnieuws

Kilsdonkse MolenTijdens de Nationale Molendagen van 11 en 12 mei wordt op zondag de Lentemarkt gehouden, van 11.00 tot 17.00uur. Beide molens zullen in werking zijn en onze rondleiders en molenaars kunnen al je vragen beantwoorden. Ook zal die dag de Fluisterboot varen, reserveren is dan wel noodzakelijk.


De braderie heeft voor elk wat wils met onder meer streekproducten, de imker, hebbedingetjes, verse asperges en aardbeien en natuurlijk onze eigen molenproducten, vers gebakken Koffiebroodjes van ons eigen meel, Buffelmelkproducten, TukTuk de Halm, Sylk Plaza en natuurlijk vergeten we de tuinen niet, want na IJsheiligen mag alles in de grond. De kramen van Moes en Tuin, Stichting ALS met eenjarige planten en de Hosta’s van mevrouw Coppelmans zullen zeker de ‘tuinvingers’ laten kriebelen.
Voor de kinderen is er natuurlijk ook van alles te beleven en kunnen ze onder andere bij de touwslager hun eigen springtouw komen maken, er is springkussen en een heerlijk ijsje eten van de Cleefse Hoeve.
De horeca heeft met zijn grote buitenterras een heerlijke plek om te kunnen genieten van een drankje en een hapje. In de middag zal de HD Big Band er een muzikaal tintje aan geven.
Reden genoeg om een kijkje te komen nemen en de moeders te verwennen op deze Moederdag
Graag tot zondag 12 mei!

Zondag  12 Mei
Braderie van 11.00-17.00 uur
Kilsdonkseweg 4-6 5467 KK Heeswijk-Dinther
www.kilsdonksemolen.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen