Evenementen

Kunst-ZichtKunst-Zicht maakt zich klaar voor de expositie op 17 april! Elke 3de zondag van de maand opent Kunst-Zicht aan Kerkstraat 1 in Dinther de deuren.

Jet van Soest en Aafke Steenhuis, de initiatiefnemers van Kunst-Zicht, praten nog erg enthousiast over de positieve reacties die ze hebben ontvangen bij de vorige tentoonstelling. De meer dan 200 bezoekers hebben de belangstelling voor kunst met hen gedeeld.

Het heeft de toon gezet om te blijven verrassen en ze hebben twee nieuwe kunstenaars uitgenodigd voor de volgende tentoonstelling op 17 april. Olga Salmans stelt beeldende portretten uit verschillende materialen tentoon die uitgegroeid zijn tot individuen.
Marie-José van der Zee richt een ruimte in met collages en objecten. Ze schept van oude, verzamelde foto’s een nieuwe werkelijkheid en nodigt de bezoekers uit deze nieuwe wereld te ontdekken. Natuurlijk zijn ook de schilderijen van Mariolijn Schenk weer te bewonderen, evenals de beelden van Anneke Mooi Wilten. Frie Kremers met houten voorwerpen en objecten van acrylaat en ook Mirelle van Soest met de indrukwekkende foto’s zullen gasten weer graag te woord staan en hun werk tonen. Jet en Aafke zullen zeker nog een plekje in het ruime pand aan de Kerkstraat 1 in Dinther vinden om een aantal van hun werken te laten zien en oude en nieuwe bezoekers welkom te heten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen