Voetbal

Zwaluw VFC – Avesteyn

Zwaluw VFC-_Avesteyn
Einde nacompetitie, afscheid van Lucien Roeffen.
Avesteyn heeft vandaag na een tweede verlies in de eerste ronde van de nacompetitie afscheid genomen van het seizoen 2016-2017.

Avesteyn wil nieuwe kantine

Help WantedKomende zaterdag, 27 mei a.s., starten we, Avesteyn,  met de aanpassing van de kantine en hiervoor zijn wij op zoek zijn naar vrijwilligers die graag een steentje bij willen dragen. In eerste instantie hebben we sjouwers en slopers nodig.

200e doelpunt Avesteyn JO9-3

RvH-20170520114706-IMGP5221-2Na een spannende ontknoping van de reguliere competitie, waarin Avesteyn JO9-3 het kampioenschap moest laten aan Berghem Sport, waren de jongens erop gebrand om alsnog een prijs in de wacht te slepen.

Heeswijk goed in nacompetitie

Heeswijk-Moerse boysEindelijk mocht Heeswijk aan de nacompetitie starten voor promotie naar de 1e klasse. Het reguliere seizoen werd ondanks de 1e periodetitel toch met een beetje een zure smaak afgesloten na de matige serie na de winterstop, maar

Avesteyn tóch nacompetitie.

Vorsgenbosche boys-AvesteynHet affiche van vandaag had niet veel meer om het lijf. Vorstenbossche Boys -Avesteyn kon slechts invloed hebben op het programma van de nacompetitie. Avesteyn verloor na een potje dat met gemak als "zomeravondvoetbal" betiteld kon worden.

Voortijdig eind door beenbreuk

Richard van_ZoggelHet Heeswijk van trainer Marc vd Ven trad in de laatste competitieronde thuis tegen Baardwijk aan zonder een aantal basisspelers, die vanwege de behaalde kaartenlast op scherp stonden voor de nacompetitie.

Wie durft dit aan te pakken?

vvheeswijk-avesteynVoetbalvereniging Heeswijk en RKSV Avesteyn (Dinther) zijn voornemens om in seizoen 2017/2018 de krachten te bundelen binnen de vrouwenafdeling. Dit houdt in dat de beide vrouwenteams samengevoegd worden: