Voetbal

Van Tilburg Mode & Sport nieuwe kledingsponsor VV Heeswijk

sponsorcontract v.Tilburg vvHeeswijkVoetbalvereniging Heeswijk heeft voor de komende 3 jaren een sponsorcontract met Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode. Daarmee is dit wijd en zijd bekende familiebedrijf als kledingsponsor verbonden aan de club. “We hebben in goed overleg een mooi contract kunnen opstellen. Daar zijn we als vereniging heel blij mee.

Nog meer teams Avesteyn in nieuwe tenues

Avesteyn JO13 2 SponsorsOok afgelopen weekend heeft een aantal teams van RKSV Avesteyn nieuwe tenues gekregen.RVL Reiniging en Van Aarle’s Bouwbedrijf presenteerden zich afgelopen weekend met het JO13-2 team. RVL Reiniging is gespecialiseerd in dakreiniging en gevelreiniging d.m.v. hoge druk en sandwashing.

Bliksemstart levert Heeswijk drie punten op (2-4 winst)

vv Heeswijk thuisOp bezoek bij SSS’18 uit Overloon kende Heeswijk een droomstart, want binnen het kwartier stond de ploeg van trainer Marc vd Ven met 0-3 voor door doelpunten van Bryan van Deursen en tweemaal Stef Adank. Nog voor rust werd de spanning terug in de wedstrijd gebracht door de thuisploeg, maar in het 2e bedrijf maakte Max Sluiter aan alle onzekerheid een eind door de 2-4 binnen te schieten.

Avesteyn verliest aansluiting

AvesteynVandaag stond in Dinther de wedstrijd Avesteyn- Nulandia op de agenda. Op een nat en glad veld was het lastig spelen, waar de gasten uit Nuland duidelijk beter mee om leken te gaan. Het spel was voor Nuland, wat halverwege de eerste helft leidde tot de 0-1. Verder was de eerste helft niet al te spectaculair, met de beste kansen aan de kant van Nuland.

Avesteyn onderuit in glibberpartij

Wec AvesteynVandaag stond voor Avesteyn de uitwedstrijd tegen WEC op het programma. Op een slecht bespeelbaar veld begon de wedstrijd zonder spannende gebeurtenissen. Avesteyn begon de wedstrijd met wat mutaties ten opzichte van vorige week door schorsingen. In de 25e minuut kwam Avesteyn op voorsprong via Dries Heerkens die een assist van Joost v Vugt verzilverde.

Gemiste kansen komen Heeswijk duur te staan tegen Prinses Irene

Heeswijk Prinses IreneIn de 1e helft was Heeswijk de betere partij en kreeg het twee grote kansen, maar vergat het om de score te openen. Dit kwam de ploeg van trainer Marc vd Ven in het 2e bedrijf duur te staan, toen Jerin vd Rakt (uit de rebound van een vrije trap) en Jeroen Bekkers (vanuit een counter) wisten te scoren voor Prinses Irene. 

Contractverlenging Hugo van de Sande bij Avesteyn

Afbeelding Hugo van de Sande"Hugo van de Sande heeft zijn contract bij Avesteyn met een jaar verlengd. De Liempdenaar is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Dintherse vierdeklasser en geniet het volste vertrouwen van de spelersgroep en het bestuur."

Marc van de Ven stopt bij V V Heeswijk

Foto Marc van de VenVV Heeswijk en hoofdtrainer Marc van de Ven na vijf seizoenen uit elkaar. “Vijf seizoenen heel fijn en succesvol samenwerken is mooi om op terug te kijken. Dat zou zelfs nog langer kunnen worden maar zowel het bestuur van Voetbalvereniging Heeswijk als Marc van de Ven willen voorkomen dat dan de frisheid en de uitdaging mogelijk minder zou kunnen worden”.

Pupil van de week Sem van de Westelaken

PupilSemDeze zondag 26 november speelt Heeswijk 1 thuis tegen Prinses Irene 1. Sem van de Westelaken is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben Sem en komende dinsdag word ik 8 jaar. Ik ben de keeper van de super mooie F1 en we doen het zeer goed.

Avesteyn en Festilent delen de punten na bizarre slotfase

AvesteynNa de blamage van twee weken terug mocht Avesteyn vandaag weer eens haar ware kwaliteiten laten zien aan de honderden mensen die langs de kant staan. Helaas was dit niet op het sportpark maar bij de intocht van Sinterklaas. De gastheren moeten het opnemen tegen het goed draaiende Festilent. De eerste helft kwam maar stroef op gang.

Heeswijk moest overwinning aan effectiever EVVC laten

EVVC HeeswijkOp sportpark De Zwaan in Vinkel knalde EVVC uit de startblokken door al snel een 1-0 voorsprong te pakken. Daarna werd Heeswijk steeds sterker en maakte Arjen Haast uit de rebound van een vrije trap de 1-1. Ook waren er kansen op de 1-2, maar een uiterst effectieve thuisploeg wist vlak voor rust uit een counter de 2-1 te maken.