Voetbal

Pupil van de week

PupilTijnDeze zondag 22 oktober speelt Heeswijk 1 thuis tegen Margriet 1. Tijn van Hasselt is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben 8 jaar en kom uit een echte blauwwit familie.

Avesteyn vergeet te scoren

FC de Rakt Avesteyn 1 1 2017 10 15FC de Rakt - Avesteyn 1 -  1
UDEN - Na de 3-0 zege van vorige week mocht Avesteyn aantreden tegen FC de Rakt om het totaal aantal punten naar 10 te brengen.Avesteyn begon matig aan de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een vroege achterstand. De Rakt kwam al snel op voorsprong door een momentje van onoplettendheid van de Dintherse defensie.

Koploper Rhode wint ook in Heeswijk

Heeswijk RhodeHet verrassende Rhode wist ook op bezoek in Heeswijk de drie punten binnen te slepen. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam de thuisploeg al snel op voorsprong door een benutte penalty van Wouter van Dijke, daarna brachten twee standaardsituaties Rhode op voorsprong.

Avesteyn 1 (zon) - Cito 1 3 - 0

pupil van de week AvNa het lullige puntenverlies van vorige week mocht Avesteyn zich revancheren tegen Cito. Het team is op een paar plekken gewijzigd ten opzichte van vorige week door een aantal blessures.                                                                                De wedstrijd begon goed voor Avesteyn. Met 1 minuut op de teller was het Stan de Laat die de 1-0 binnen tikte op aangeven van Rens van Vugt.

Brabantse voetbaldagen

Brabantse voetbaldagenWat zijn de Brabantse Voetbaldagen? 

Op de Brabantse Voetbaldagen kunnen jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar voetballen zoals hun idolen. Niet alleen een hele dag leren voetballen als een prof maar vooral plezier hebben en genieten is het belangrijkste van deze onvergetelijke dag!

Nieuwe jacks voor Heeswijk 6

6de elftal met nieuwe pakkenHet 6e seniorenteam van Voetbalvereniging Heeswijk ontving prachtige nieuwe jacks. Dit dankzij vier sponsoren die hun bijdrage hieraan hebben geleverd. Afgelopen zondag werden de jacks in ontvangst genomen en gepresenteerd.  Heesakkers Beton, Houthandel Jacobs, Buijs Metselwerken en Mebin Betoncentrale zijn de vier sponsoren die de mannen in het nieuw hebben gestoken.

Heerkens winner voor Heeswijk

VV Heeswijk Emplina

In het tweede duel in dit nog jonge seizoen wist het Heeswijk van trainer Marc vd Ven een benauwde 1-0 zege te behalen op het sterke Emplina. Op sportpark de Balledonk was het de thuisploeg die sterk aan de wedstrijd startte en de eerste kansen creëerde,

NLC tegen Avesteyn 1-1

AvesteynOp zondag 1 oktober stond de uitwedstrijd  in Lith tegen NLC op het programma. Na de overwinning van vorige week trad Avesteyn met dezelfde 11 basisspelers aan. De wedstrijd begon wat gezapig. Avesteyn hanteerde een te laag baltempo en NLC liet zien deze middag niet te willen voetballen.

Pupil van de week

thumbnail PupilSebasZondag 1 oktober speelt Heeswijk 1 thuis tegen Emplina 1, de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Sebas van den Akker is Pupil van de week en stelt zich vast voor:

Heeswijk en Helvoirt delen de punten

VV Heeswijk 24 9 2017 wedstrijd Custom

Onder een heerlijk najaarszonnetje speelden Helvoirt en Heeswijk hun seizoensouverture van jaargang 2017-2018. Het werd een boeiend duel, waarbij de thuisploeg voor rust de betere was en Heeswijk na de pauze de overhand had. Voor rust scoorde Nick vd Bruggen de 1-0 en in het 2e bedrijf maakte Wouter van Dijke de gelijkmaker op aangeven van Wesley Dekkers. 

Avesteyn 1 - Maliskamp 1: 4-2

Avensteyn MaliskmpNa een goede voorbereiding is het echte werk weer begonnen voor het vaandelteam van Avesteyn. De middag begon met een shirtpresentatie. Avesteyn is in een nieuw jasje gestoken dankzij de nieuwe sponsoren: Cranen Autoschade & Gedo Elektro, dank daarvoor! Aan de shirts kan het dus niet gelegen hebben. Avesteyn mocht thuis aantreden tegen Maliskamp.