Korfbal

Altior scoort slecht

ODC Altior 2017 10 15ODC 1 – Altior 1 : 14-6  Op zondag 15 oktober ging Altior op bezoek bij ODC in Ommel de koploper in de hoofdklasse. Dus de dames waren gewaarschuwd en moesten beter voor de dag komen dan de bekernederlaag van afgelopen donderdag. Maar ODC schoot als een raket uit de startblokken en Altior had veel moeite om de bal in de korf te krijgen.

Altior tref lastige tegenstander

Raafke van den ReekAltior 1 – Stormvogels 1  Uitslag: 9-13

Op zondag 8 oktober speelde Altior wederom een thuiswedstrijd en kwam Stormvogels op bezoek. De gasten uit Luyksgestel zijn in het verleden een lastige tegenstander voor Altior geweest dus het beloofde weer een spannende ontmoeting te gaan worden.

Altior voorbij Oranje Wit

Charlotte Somers. CustomAltior 1 – Oranje Wit 1 : 12-11

Op zondag 1 oktober kreeg Altior de korfbalsters van Oranje Wit uit Leunen op bezoek. Een tegenstander waar Altior het altijd al moeilijk mee heeft dus het beloofde een spannende middag te gaan worden.

Altior 1 zonder punten naar huis

Altior 24 9Heumen 1 – Altior 1 Uitslag: 12-11                                     Op zondag 24 september reisde Altior af naar Heumen. Met een goed gevoel gingen de dames de wedstrijd in en waren ze in de 1e helft erg aan elkaar gewaagd. Altior kreeg goeie kansen maar verzuimde om ze af te maken en daarbij hadden de dames ook nog eens de pech dat de bal als een tol uit de korf draaide.

Altior boekt uiteindelijk ruime overwinning

Raafke van den ReekAltior 1 – Klimroos 1

Op zondag 17 september kreeg Altior bezoek uit Hoogeloon. De 1e helft waren de dames aan elkaar gewaagd en zag de pupil van de week Raafke van den Reek dat Altior niet echt een vuist kon maken om de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Moeizame overwinning Altior

Klick15 Miko76 Altior CustomOp zondag 10 september ging Altior richting Wilbertoord. Daar traden ze aan tegen de dames waar de hoofdcoach van Altior van nu enkele jaren actief was. Het werd een moeizame wedstrijd voor Altior die maar geen grip kregen op het spel van Klick’15/Miko’76 die vooral in de 1e helft agressiever de strijd aangingen en zo telkens Altior aftroefde in de aanval.

Altior begint met overwinning aan competitie

Altior1 Altior 1 – Astrantia/ONA 1

Op zondag 3 september begonnen de senioren-dames weer aan de competitie. Altior 1 kreeg Astrantia/ONA uit Middelaar op bezoek en kreeg het in het begin van de wedstrijd gelijk moeilijk. Altior kwam wel snel op voorsprong en het leek een makkelijke middag te gaan worden.

Korfbal start weer voor Altior

AltiorKorfbalcompetitie weer van start voor Altior.                         Afgelopen zaterdag 26 augustus was er veel jeugd van Altior wederom vertegenwoordigd op het toernooi bij SCMH in Mariaheide. Na een week van trainen was dit om alvast wat wedstrijdritme op te doen voor de competitie die vanaf 2 september weer begint.

Altior bijna naar Topklasse.

Altior VIPteam
Op het zonovergoten Droevendaal en onder het toeziend oog van het VIP-team, de D2, stond deze middag de wedstrijd tegen Bladella, de nummer laatst van de hoofdklasse, op het programma.

Altior blijft op koers

Corridor-AltiorCorridor 1 – Altior 1
Op zondag 7 mei ging Altior op bezoek bij de Corridor in Son en Breugel. Aan het begin van de competitie werd er in Heeswijk-Dinther nog van verloren dus het was toch oppassen geblazen.