Korfbal

Altior onderuit in Nuland

AltiorBe Quick 1 – Altior 1 Uitslag: 18-14

Op zondag 10 december vertrok Altior door de sneeuw naar Nuland. In de zaal was er niets meer van te zien dus na de goede wedstrijd van vorige week gingen de dames voortvarend van start.

Altior pakt de punten in Bernhezer derby

Lotte van der WijstAltior 1 – Prinses Irene 1 Uitslag: 16-12

Op zondag 3 december stond er voor Altior de Bernhezer derby op het programma met Prinses Irene uit Nistelrode. Voor Altior de krachtmeeting met het team wat vorige week de eerste punten haalde in de topklasse dus het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden.

Greenmax shirtsponsor Altior 2

Altior 2 Greenmax 2017 CustomAfgelopen zondag 3 december werden de dames van Altior 2 in sporthal De Zaert verrast door Greenmax uit Heeswijk-Dinther. Eigenaar Eric van Oss, onlangs nog genomineerd voor de Bernhezer Ondernemersprijs was bereid gevonden om de dames in mooie groene shirtjes te steken.

Altior komt moeilijk tot scoren

Rosolo Altior foto wedstrijd CustomRosolo 1 – Altior 1 : 24-9 

Op zondag 26 november ging Altior op bezoek bij Rosolo in Reusel. Altior hoopt op betere tijden maar de dames van Rosolo waren doeltreffender in de eerste helft waar Altior al gelijk tegen een fikse achterstand van 14-4 aankeek bij de rust. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde ….. 

Ook DDW maatje te groot voor Altior

Kyra van LieshoutAltior 1 – DDW 1 Uitslag: 7-21

Op zondag 19 november kreeg Altior bezoek uit Hooge Mierde. De pupil van de week Kyra van Lieshout zag een Altior dat moeilijk tot scoren kwam en snel de bal weer kwijt was na een schotpoging. DDW was met de schoten doeltreffender en ook de afvang was beter verzorgd.

Altior blijft nog even puntloos

E1 bij De KorfrakkersDe Korfrakkers 1 – Altior 1 : 23-9

Op zondag 12 november ging Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp, de Nederlands Kampioen van het afgelopen zaalseizoen. De wedstrijd begon voor Altior al heel leuk want de E1 mocht deze wedstrijd mee op lopen met de speelsters voordat de wedstrijd echt gaat beginnen.

Altior begint zaalcompetitie in Topklasse

Guusje Roovers AltiorAltior 1 – Swift 1 Uitslag: 17-27 . Op zondag 5 november speelde Altior hun eerste wedstrijd in de zaal en wel in de topklasse. De pupil van de week Guusje Roovers zag dat Altior een voorsprong nam tegen Swift uit Velden. Daarna was het telkens om en om een doelpunt totdat Swift na de 4-4 een voorsprong nam en telkens iets verder weg liep.

Hurkmans sponsort Altior

Sposor AltiorAltior D2
Afgelopen donderdag 2 november tijdens de trainingsavond van Altior kregen de meiden van de E3 en de D2 nieuwe shirtjes van een echt familiebedrijf en wel Hurkmans Autobedrijven. De Dames van Hurkmans waren deze avond speciaal gekomen om de shirtjes te overhandigen aan de meiden die daar erg blij mee waren.

Altior E1 en E3 najaarskampioen

ALTIOR 1Altior E-1
Op zaterdag 14 oktober stond voor de dames van Altior E3 een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelden namelijk tegen de nummer twee Tovido. Omdat twee van hun teamleden aan het genieten waren van een heerlijke vakantie, moesten zij gebruik maken van een gastspeelster namelijk Meike v Aarle.
 

Altior scoort slecht

ODC Altior 2017 10 15ODC 1 – Altior 1 : 14-6  Op zondag 15 oktober ging Altior op bezoek bij ODC in Ommel de koploper in de hoofdklasse. Dus de dames waren gewaarschuwd en moesten beter voor de dag komen dan de bekernederlaag van afgelopen donderdag. Maar ODC schoot als een raket uit de startblokken en Altior had veel moeite om de bal in de korf te krijgen.

Altior tref lastige tegenstander

Raafke van den ReekAltior 1 – Stormvogels 1  Uitslag: 9-13

Op zondag 8 oktober speelde Altior wederom een thuiswedstrijd en kwam Stormvogels op bezoek. De gasten uit Luyksgestel zijn in het verleden een lastige tegenstander voor Altior geweest dus het beloofde weer een spannende ontmoeting te gaan worden.

Altior voorbij Oranje Wit

Charlotte Somers. CustomAltior 1 – Oranje Wit 1 : 12-11

Op zondag 1 oktober kreeg Altior de korfbalsters van Oranje Wit uit Leunen op bezoek. Een tegenstander waar Altior het altijd al moeilijk mee heeft dus het beloofde een spannende middag te gaan worden.