Korfbal

Altior bijna naar Topklasse.

Altior VIPteam
Op het zonovergoten Droevendaal en onder het toeziend oog van het VIP-team, de D2, stond deze middag de wedstrijd tegen Bladella, de nummer laatst van de hoofdklasse, op het programma.

Altior blijft op koers

Corridor-AltiorCorridor 1 – Altior 1
Op zondag 7 mei ging Altior op bezoek bij de Corridor in Son en Breugel. Aan het begin van de competitie werd er in Heeswijk-Dinther nog van verloren dus het was toch oppassen geblazen.

Uitslagen Altior

thumb Altior OranjeWit 1Altior R1 – Be Quick R1 Uitslag: 9-5
De Horst A1 – Altior A1 Uitslag: 9-2
Altior B2 – Rooi B1 Uitslag: 3-12
Flamingo’s C2 – Altior C2 Uitslag: 6-10
Altior D1 – Avanti D1 Uitslag: 3-1

Nipte overwinning voor Altior

Demi van_BrunschotAltior 1 – Heumen 1. Op maandag 17 april speelde Altior de paasthuiswedstrijd tegen Heumen. De pupil van de week Demi van Brunschot zag een fysiek sterk Heumen, waar Altior het moeilijk tegen had.

Altior pakt 2 punten in Leunen

Oranje Wit_-_Altior_veld_Oranje Wit 1 – Altior 1 Op zondag 9 april reisde Altior af naar Leunen. Oranje Wit was de tegenstander op deze zonnige middag waar Altior fel startte, zeer gretig was en waarin alles lukte, zodat de dames een voorsprong namen van 0-6.

Altior verliest van Spes

Naomi van_HeumenAltior 1 – Spes 1
Op zondag 2 april begon Altior aan de 2e helft van de veldcompetitie en kreeg gelijk de koploper van de hoofdklasse op bezoek. De pupil van de week Naomi van Heumen zag dat Altior het in de beginminuten moeilijk had

Altior C1 en B2 kampioen

Altior c1
Alhoewel de meiden van de C1 van Altior al kampioen waren vanwege een gedeelde eerste plaats met Avanti, maar met nog 1 wedstrijd te spelen en mét een hoger doelsaldo, wilden zij het kampioenschap ondubbelzinnig naar HaDe halen.

Altior 1 naar topklasse

Altior 1Altior 1 – De Peelkorf 1
Op zondag 5 maart stond de kampioenswedstrijd van Altior op het programma tegen De Peelkorf. Bij winst waren ze ook gelijk kampioen van de Hoofdklasse. Maar bij een gelijk spel of verlies hadden ze helemaal niks.

Altior blijft op koers.

thumb Oranje Wit AltiorOranje Wit 1 – Altior 1
Op zondag 19 februari ging Altior op bezoek bij Oranje Wit, vastberaden om met de overwinning naar huis te gaan om zo in de race te blijven voor promotie naar de topklasse. De wedstrijd ging in het begin gelijk op,

Altior blijft winnen.

Fieke LuciusAltior 1 – Olympia/DOS 1
Op zondag 12 februari ontving Altior in De Zaert de dames van Olympia/DOS. Hieraan hadden ze geen goede herinneringen want de uitwedstrijd werd verloren. Maar dat was toen, want Altior gaat, nu het erom gaat spannen in de hoofdklasse, de laatste weken steeds beter spelen.