Redactioneel

Kersen van boom tot winkel

170622-wvdl-Verkuijlen Kersen_VOORKANTOp veel plaatsen zien we de kersenboomgaarden weer terug komen in het landschap.
Nu het aspergeseizoen is afgelopen en de eerste kersen weer rijp zijn leek het D’n HaDeejer een goed idee om wat meer te weten te komen over de kersenteelt in Brabant.

Hoogste punt Abdijstaete

170623-wvdl-Abdijstaete26VOORKANTVrijdagmiddag was er weer een reden voor een klein feestje. Het hoogste punt van de bouw van Abdijstaete was bereikt. Maarten en Gerrianne heette alle belangstellenden welkom,

Rode loper uit in De Bolderik?

22-06-17 TonLun_filmproject-01Na een zonovergoten dag en een verfrissende bui zat er een stralende Nadja van Driel te kijken hoeveel belangstellenden over de Rode Loper liepen om de première van de film: “Het Pestprotocol” bij te wonen van de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool De Bolderik.

Zoeken in 10 jaar hadeejer.nl

radeejerDe juni/juli Radeejer
Deze keer is de vraag aan U:
Waar en wanneer heeft Sanne van Dijke dit jaar brons gewonnen

Onder de goede inzenders wordt een kadobon van "Thelma kado's" à € 15,- verloot.

Släpstick

170617-lvdv-wereldband 17Het kleine theater van de Kersouwe zit helemaal vol. Mensen komen uit alle windstreken om een gezellige avond te beleven met de Wëreldbänd.

Schoonmaakactie Mozaïek

170612-PK-schoonmaakdag Mozaiek-VIERKANT-7’s Morgens om half 9 geven Mart van Zandbeek en Femke van Steen, leerkrachten van het Mozaïek, een korte uitleg over de schoonmaakactie, die vanmorgen voor de eerste keer wordt gehouden.