Redactioneel

Plan Rodenburg gaat door!!!

171213 wvdl RodenburgRvStateFeest in De Toren na verwerpen door de Raad van State van de bezwaren tegen Plan Rodenburg!!
Woensdag 13-12 kwam eindelijk de uitspraak. We kunnen nu definitief aan de slag! De enige toewijzing was een aanpassing van de regeling van de waterberging.

Kerstmarkt Laverhof

171211 jw Kerstmarkt vk 19Code rood!? Ook de kerstmarkt in Laverhof had te lijden onder de extreme weersomstandigheden. Vijf ondernemers belden af. Toch stonden er nog 32 kraampjes van voornamelijk lokale standhouders in de zalen en gangen van Cunera de Bongerd om de kerstsfeer te verspreiden. Meer foto's. 

Abdijstaete geopend

171209 phe Abdijstaete 21Op 13 maart 2017 werd het startsein gegeven voor de bouw van het appartementencomplex Abdijstaete voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Men was op dat moment bezig met het boren van palen voor de fundering. De planning was, dat het gebouw op 1 december 2017 gereed moest zijn.

Meer foto's 

TV bij Sint in 't Palet

171205 phe SintbijPalet 18Een bijzondere ontvangst kreeg Sinterklaas vanmorgen bij zijn bezoek aan 't Palet. Niet alleen werd hij verwelkomd door alle kinderen, leerkrachten en veel ouders, maar ook door een TV-ploeg van de NPO.