Dorpsnieuws

RANJA 25_KVW_Custom   De zomer is in aantocht en dat betekent dat de KinderVakantieWeek in HDL ook weer voor de deur staat. Dit jaar is de KinderVakantieWeek van 21 t/m 25 augustus. En dit jaar is het feest, want Stichting RANJA organiseert voor de 25e
keer de KinderVakantieWeek.
 
Het thema is dan ook FEESTIVAL. De inschrijving is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Geen papieren formulieren meer, maar een digitale inschrijfmogelijkheid. Vanaf maandag 15 mei kun je je online inschrijven op www.stichting-ranja.nl . Hier worden online alle inschrijfgegevens verzameld.
Het enige wat je daarna nog moet doen is je bevestigingsmail printen en deze meenemen naar een van de inschrijfmomenten. Wanneer hier betaald wordt, is de inschrijving afgerond! Wij hopen op deze manier een beter overzicht te krijgen van alle gegevens van de deelnemers.
 
Op donderdag 18 mei kun je tussen 19.00 en 21.00 uur je inschrijving in orde maken bij het Willibrordcentrum in Heeswijk.
Op zaterdag 20 mei kun je tussen 9.30 en 11.30 uur bij Kerkzicht in Loosbroek en tussen 13.30 en 16.00 uur bij het Willibrordcentrum in Heeswijk langskomen om je inschrijving in orde te maken.
De kosten per deelnemer bedragen €18,50 en wij vinden het fijn wanneer je bij ons pint!
 
De inschrijftermijn van de KVW loopt tot 3 juni. Na 20 mei 16.00 uur wordt er voor een aanmelding/betaling per kind €25,00 gevraagd. Na 3 juni kan er niet meer ingeschreven worden.
Wij hopen er op deze manier voor te zorgen dat iedereen zich op tijd inschrijft en dat onze vrijwilligers snel aan de slag kunnen met het maken van de groepen en de voorbereiding op een geweldige week!
 
Voor vragen over de inschrijving kun je terecht bij Carmen v.d. Boom: 06-39767324/0413-291550 of je kunt je vraag stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Stichting RANJA hoopt er dit jaar voor de 25e keer ook weer een groot feest van te maken en dat kan zeker niet zonder jullie hulp.
 
Arjan Wellens
Voorzitter Stichting RANJA 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen