Dorpsnieuws

fanfareZaterdagavond 13 april is er een bijzonder concert in de aula van CC Bernrode. Een spectaculair concert met als thema: Willibrord meets Wilhelmina. Koninklijke Fanfare St. Willibrord heeft Fanfare Wilhelmina uit Vlierden weten te strikken voor een uitwisselingsconcert.

Bijzonder aan het concert is dat Fanfare Wilhelmina wordt gedirigeerd door Mari van Gils. Mari heeft tussen 2008 en 2016 de Koninklijke Fanfare gedirigeerd en hij is hiermee weer voor even terug op het oude nest. Hij gaat ervaren dat de Koninklijke Fanfare onder leiding van dirigent John Brouwer de afgelopen jaren is gegroeid in klank en beleving.  

Klokslag 19.30 uur start het uitwisselingsconcert met een  indrukwekkende serie muziekstukken die speciaal voor het concert zijn ingestudeerd. Opeenvolgend komen Willibrord en Wilhelmina aan bod. Het belooft een mooie avond te worden. De entree is gratis en het concert wordt afgesloten met een drankje in CC Bernrode.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-11231345

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen