Redactioneel

170628-wvdl-JumboOpening41VOORKANTHet was, zoals dat in Hadee meestal wordt gezegd, ‘kei druk’ vanmorgen bij de opening van de vernieuwde Jumbo. Om precies negen uur opende algemeen directeur Frits van Eerd hoogstpersoonlijk de totaal gerenoveerde supermarkt met een druk op een rode knop bij de ingang. Tussen de vele gele ballonnen vlogen tegelijkertijd knallend gele serpentines de lucht in.
 
 
De eerste 150 klanten die daarna binnen liepen, kregen allen een bos gele bloemen. Rond 9.30 uur waren vrijwel alle bossen bloemen weggegeven hetgeen duidelijk maakt hoe druk het was. Iedereen ontving een plattegrond van de winkel en dat was maar goed ook, want het wordt wel zoeken in de komende tijd. De super is echt veel en veel groter geworden.
 
Wij van de Hadeejer mochten vanmorgen al om 8.30u naar binnen en waren getuige van enthousiaste speeches gericht tot alle medewerkers en de mensen die hebben meegeholpen deze moderne winkel te realiseren.
Vooral het winkelpersoneel werd door de verschillende sprekers gecomplimenteerd met hun inzet en zij lieten zich met een echte yell ook niet onbetuigd. Wij signaleerden in de supermarkt naast de bekende gezichten veel nieuwe medewerkers.
 
Nadat we de filiaalmanager Niels Merkelbach gefeliciteerd hebben met zijn prachtige nieuwe supermarkt, hebben we met hem afgesproken volgende week terug te komen om verder te praten. Hij had deze dag uiteraard geen tijd. We zullen dan nog wat meer gegevens van hem vernemen, die er voor zorgen dat we volgende week een vervolgreportage op deze website kunnen plaatsen.
 
Tekst: Fred Lennings
Foto's: Wim van der Lubbe
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen