Korfbal

2016-09-11 Spes1-Altior1Spes 1 – Altior 1
Voor het eerste team van Altior ging de competitie op 11 september weer van start met een uitwedstrijd tegen Spes uit Milsbeek. Een niveautje lager dan het afgelopen seizoen, maar de tegenstander was goed bekend bij de dames van Altior. Spes degradeerde namelijk samen met Altior naar de hoofdklasse.

Beide teams willen graag promoveren, dus het beloofde een spectaculaire wedstrijd te worden. Altior kwam als eerste tot scoren, maar de thuisploeg kwam meteen langszij. De eerste helft ging gelijk op, maar een paar minuten voor rust sloeg Spes een gat van drie doelpunten: 8-5. Nog voor het einde van de eerste helft wist Altior nog wat terug te doen en de ruststand was 8-6. De ranja bleek de groen-witten goed te hebben gedaan, want in de tweede helft was het Altior die enorm sterk uit de startblokken kan. Met mooie combinaties in de aanval en een sterk verdedigend spel wist de ploeg langszij te komen en daarna ook de voorsprong over te nemen. Het bleef spannend, want tot 6 minuten voor einde wedstrijd was de voorsprong 2 doelpunten. Altior ging vastberaden door en Spes kon de wedstrijd in de laatste minuten niet meer ombuigen. Een eindstand van 14-18 was het resultaat. Komende zondag 18 september is er een thuiswedstrijd van Altior 1 die dan Oranje Wit op bezoek krijgen. De wedstrijd begint om 15.00 uur. De wedstrijden van de andere teams beginnen al vanaf 10.00 uur. Supporters, tot dan !!

DDW 2 – Altior 2 Uitslag: 19-13

De Peelkorf 2 – Altior 3 Uitslag: 12-10

De Korfrakkers 4 – Altior 4 Uitslag: 9-10

Altior A1 – Stormvogels A1 Uitslag: 10-12

Altior B1 – De Peelkorf B1 Uitslag: 3-10

Corridor B1 – Altior B2 Uitslag: 2-4

Korloo B1 – Altior B3 Uitslag: 14-2

Corridor D1 – Altior D2 Uitslag: 7-5