Altior 5_febrAvanti 1 – Altior 1                              Op zondag 5 februari ging Altior op bezoek bij Avanti in Schijndel. De wedstrijd ging in het begin gelijk op, de dames kwamen nog even op achterstand,

maar gaandeweg de 1e helft kreeg Altior steeds meer grip op de dames van Avanti en liepen ze langzaam uit naar een ruststand van 7-10. Na rust kwam Altior sterk uit de startblokken en had eigenlijk geen kind meer aan de rode lantaarndrager van de hoofdklasse. Altior liep steeds verder uit en met mooie combinaties in het aanvalsspel werd het uiteindelijk een verdiende overwinning en blijven de groen-witte volop meedoen om het kampioenschap in de hoofdklasse. Uitslag: 13-22

DSV 2 – Altior 2 Uitslag: 6-17

SCMH 2 – Altior 3 Uitslag: 4-9

TOG 2 – Altior 4 Uitslag: 5-14

Avanti 2 – Altior 5 Uitslag: 9-5

Altior MW1 – Flamingo’s MW1

Met drie invallers begonnen we aan deze wedstrijd, waarin we graag eens punten zouden willen behouden.

Onze invaller Inge wist de score te openen met een afstandsschot waarna Kelly met nog een afstandsschot de score wist uit te breiden. Voor rust kregen we genoeg kansen en een strafworp maar dat resulteerde niet in een grotere score. Onze tegenstandsters wisten wel 2 ballen door de korf te krijgen dus begonnen we in de tweede helft met een gelijke stand. Angelique wist de stand weer te openen van verre afstand maar we kregen daar een tegenreactie op. Na nog een schot op afstand aan onze zijde bracht Juliënne de stand op 4-3. Na een kort schot van, het technisch sterkere, Flamingo’s kon Wieneke een strafworp benutten en wisten onze tegenstandsters de stand gelijk te trekken. Met ieder een punt op zak waren wij erg tevreden.

Inge, Linda en Mariska bedankt voor jullie fijne bijdrage! Eindstand 5-5.

Altior A1 – Avanti A1 Uitslag: 15-6

SVOC’01 B1 – Altior B1 Uitslag: 3-10

Celeritas B2 – Altior B2 Uitslag: 5-16

Altior B3 – Avanti B2 Uitslag: 4-6

Altior C1 – Avanti C1 Uitslag: 5-3

Altior C2 – Prinses Irene C3 Uitslag: 7-2

De Korfrakkers D1 – Altior D1 Uitslag: 8-5