Dorpsnieuws

thumb BernhezeVanaf dinsdag 6 oktober kunnen inwoners van de gemeente Bernheze terecht op de vernieuwde website, www.bernheze.org .

 

We willen met deze nieuwe site onze dienstverlening verder verbeteren. Burgemeester Moorman: “De gebruiksvriendelijkheid van een website is heel belangrijk. De ontwikkelingen op dat gebied gaan razendsnel. Het is vanzelfsprekend dat we ons de vraag blijven stellen hoe we onze inwoners en ondernemers goed van dienst kunnen zijn. Onze nieuwe website is daar het gevolg van. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en in heldere taal geschreven.“

Toptaken

De nieuwe website werkt met toptaken. Dat zijn de meest gezochte producten en diensten. Deze krijgen een prominente plek op de site. Moorman: “Uit onderzoek blijkt dat bezoekers vaak met gerichte vragen naar de site komen: Wat moet ik meenemen bij het aanvragen van een nieuw paspoort? Hoe geef ik een verhuizing door? Met de nieuwe website willen wij de bezoeker helpen om snel antwoord te vinden op zijn vragen.”

Toegankelijk

Vraaggericht, dienstverlenend en toegankelijk. Dat zijn de uitgangspunten van de site. De web-site is compacter en ook met de toegankelijkheid is rekening gehouden. Verder is de site goed leesbaar op telefoon en tablet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda